Rode lampen

Rode lampen zijn unieke accessoires in huis. Rood wordt vaak gelinkt aan de kleur van de liefde. Een rode lamp kan dan ook erg sfeervol zijn. Daarnaast wordt de kleur rood ook vaak gebruikt in klassieke interieurs en zijn lampen met fel rood juist weer geschikt voor kinderkamers.

Toont alle 3 resultaten

 24.95

1-2 werkdagen levertijd

 69.95

1-2 werkdagen levertijd

 99.95

1-2 werkdagen levertijd


Rood staat voor?

De kleur rood staat voor kracht, passie, motivatie, vuur en energie. Het kan ervoor zorgen dat de kamer een intieme sfeer krijgt en geeft warmte aan de ruimte. Het is een pittige en opvallende kleur die gematigd dient te worden toegepast. Al heb je rood natuurlijk in verschillende gradaties. Je kan wel nagaan dat een ruimte met rode muren, rood meubilair een rode lampen je gestrest kunnen maken. Zorg daarom voor balans en ga voor slechts een paar rode elementen!

Durf op te vallen!

Wil je met de rode kleur aan de slag? Houdt dan rekening met de functie van het vertrek en waar je het rood in wilt laten terugkomen. Dat bepaalt de hoeveelheid rood in de ruimte. Wist je dat de kleur rood de stofwisseling activeert en de eetlust stimuleert? Kijk maar eens om je heen. Veel restaurantjes hebben rode interieurs en rode lamp(en). Dat zorgt ervoor dat je eetlust direct toeneemt! Dat maakt het uiteraard een ideale kleur voor de eetruimte. Heb je al eens gedacht aan een rode lamp boven de eettafel? Dat is sowieso smullen geblazen! Ook kan rood hartstochtelijk zijn en laat je hart sneller laten kloppen. Een ruimte waaraan je gelijk zult denken is de slaapkamer. Kies rode lampen uit en plaats deze op je nachtkastje. Zo tover je het slaapvertrek al gauw om in een romantische setting! Houdt de rest van het interieur rustig door te werken met zachte kleuren zoals wit, grijs of poedertinten. Met slechts een paar blikvangers houd je je huis sereen en creëer je toch een eigenzinnige look! Kortom, wees voorzichtig met het toepassen van een rode lamp of meerdere. Met slechts een paar details in deze vurige kleur maak je al een statement. Het enige wat deze kleur van je vraagt is een beetje lef! Waar zou jij een rode lamp plaatsen? Hoe laat jij rood terugkomen in je interieur?