Showing 1–36 of 75 results

Textielen lampen

Textielen lampen zijn veelzijdig omdat textiel is een stof die zich makkelijk laat bewerken. Tevens vind je deze in alle kleuren, prints, diktes en soorten. Textiel straalt klasse uit en geeft een aangeklede indruk. Een andere eigenschap van textiel is dat het de geluiden dempt. Dat is altijd mooi meegenomen in bijvoorbeeld een woon- of hobbykamer.

40.95
30.95
63.95
194.95
154.95

Textiele lampen vind je vooral in de uitvoeringen met een lampenkap. De klassieke (oma-)lampenkapjes met kantjes of frulletjes zijn een tijdje uit de mode geweest, maar zijn nu terug volop in. Deze worden vooral gekozen als grappige toets of als blikvanger in de woning. De meeste textiele lampen zijn strak en tijdloos. Dit maakt dat ze met elke stijl te combineren zijn. Veel hangt af van het soort onderstel of armatuur waar de textiele lampenkap in verwerkt wordt.

Een lampenkap in textiel laat het licht er zachtjes doorheen stralen zonder dat het in de ogen schijnt. Daarom worden deze lampen als zeer comfortabel en aangenaam ervaren. Breng gerust wat meer textiel in huis. Lampen, leuke overgordijnen en vloerkleding: het past perfect bij elkaar en je creëert vooral gezelligheid.