✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Lampenkappen

We hebben volop keuze aan lampenkappen. Met een andere lampenkap heb je gelijk een totaal andere lamp. Een kap is zeer bepalend voor het totale beeld van de lamp. Wil je geen dure nieuwe lamp aanschaffen? Dan is simpelweg het veranderen van de lampenkap, indien je lamp er een heeft, een goed alternatief. Ons assortiment is aanzienlijk breed, laat je creativiteit tot leven komen en creëer jouw perfecte lamp!

Showing 29 products

Wel belangrijk om jezelf enkele vragen te stellen:

  • Wat voor een soort lampenkap zoek je?
  • Zoek je een grote lampenkap of een kleine?
  • Is het een lampenkap voor op een wandlamp of juist voor een vloerlamp of booglamp?

Hoe kies je de juiste lampenkap?

Vaak toch nog wel lastig, de juiste kap kiezen. Er zijn namelijk een groot aantal soorten. Lampenkappen van hout, met gaatjes, van metaal, van kunststof, met franjes, effen lampenkappen en zelfs lampenkappen met diverse motieven. Een van de trends tegenwoordig is een combinatie van materialen verwerkt in één kap. Een voorbeeld hiervan is een stoffen lampenkap in combinatie met metalen elementen erin verwerkt.

Om een keuze te maken tussen alle bovenstaande soorten, adviseren wij om te kijken naar de elementen in je interieur en naar de kleur en materialen van eventuele andere lampenkappen binnenshuis. Om een mooi geïntegreerd beeld te krijgen is het een idee om de kleuren en/of materialen grotendeels overeen te laten komen. Dit zorgt voor een versterkend effect van de lampenkap. Ook is het leuk om te spelen met diverse unieke lampenkappen, wij raden wel aan om wederom rekening te houden met kleurencombinaties.

Vragen over lampenkappen? Ons team wacht met smart

Mocht je nog vragen hebben, wacht dan niet en neem contact op: 0800-5008. Niet alleen voor specifieke vragen als het aantal op voorraad, de exacte afmetingen of welke kleuren beschikbaar zijn, ook kan je bij ons terecht voor adviezen met betrekking tot de juiste verlichting.