Maanlamp

Maanlampen voor een magische sfeer in huis.

Enig resultaat

Plafondlamp met afstandsbediening Mexlite Starlight wit

Bediening via afstandsbediening|7,5 cm|36W
 79.95

1-2 werkdagen


Sfeervolle maanlampen voor elk interieur

Maanlampen bieden een geweldige aanvulling op elk interieur. Deze lampen hebben de vorm en het uiterlijk van de maan en zorgen voor zacht licht, dat lijkt op het licht van de maan tijdens een heldere nacht. Hierdoor zorgt een maanlamp voor een gezellige sfeer in huis. Je kunt een maanlamp in verschillende kamers in huis plaatsen, zoals op de kinderkamer. Maar ook in andere ruimten kun je genieten van sfeervol maanlicht.

Kies de beste moon lamp

Wist je dat je altijd de voorkant van de maan ziet? De maan draait namelijk net zo snel om de aarde als om haar as, waardoor je vanaf de aarde elke keer dezelfde kant van de maan ziet. Als je ook wilt genieten van de maan binnenshuis, is een maanlamp een fantastische keuze. De lamp kenmerkt zich door de mooie details zoals kraters, die je ook op de maan ziet. Een moon lamp is in verschillende versies te verkrijgen. Zo kun je kiezen voor een LED lamp. Deze energiezuinige lamp gebruikt niet veel energie, wat fijn is voor het milieu en je energierekening.

Een moon lamp is ook erg geschikt voor de kinderkamer. Kinderen vinden het erg leuk om onder de maan in slaap te vallen. Bovendien zorgt de lamp er met zijn zachte licht voor dat je kind niet in het donker slaapt, maar wel goed in slaap kan vallen. Maar ook in de woonkamer biedt een moon lamp sfeervol licht. Kies bijvoorbeeld voor een plaats naast de bank, op de boekenkast of bij de televisie, zodat het extra gezellig is als je met je partner een film kijkt of aan het borrelen bent.

Daarnaast kan een moon lamp erg goed op je bureau staan. Door het niet te felle licht van de lamp kun je bijvoorbeeld prettig achter je laptop zitten of documenten lezen, waardoor in het donker werken geen enkel probleem meer is. En wat denk je van een maanlamp op of bij de eettafel? Zo kun je samen met je partner of gasten genieten van een gezellige avond in de juiste sfeer en kom je tijdens een ontspannen avond helemaal tot rust.

Een mooie moonlight lamp

Een moonlight lamp is een bijzondere accessoire voor jouw interieur. Je geniet hierbij van sfeervol licht in je huis. Een moonlight lamp past bij verschillende stijlen. De lamp misstaat bijvoorbeeld niet op een klassiek bijzettafeltje, maar ook op een strakke en moderne boekenkast ziet het er fantastisch uit. Daarnaast past een moonlight lamp perfect in een interieur met veel planten. Op deze manier creëer je al helemaal een natuurlijke sfeer in je huis, zeker in combinatie met natuurlijke materialen zoals hout.

Een bijzondere space lamp

Naast maanlampen is een space lamp een erg leuke aanvulling op je interieur. Ook deze lampen zijn in verschillende varianten te verkrijgen. Een space lamp is bijvoorbeeld ideaal als je graag een kamer met een ruimtethema wil inrichten voor je kind. Daarnaast kan een space lamp zorgen voor een speelse aanvulling op je interieur, bijvoorbeeld in je woon- of werkkamer.