Showing all 18 results

Expo Trading

Expo Trading is een Nederlandse producent en importeur van lampen. Als 40 jaar lang heeft men ervaring in het maken en importeren van trendy en betaalbare lampen. Het assortiment is dus bijzonder uitgebreid en het merk is een begrip geworden in Nederland. Expo Trading is zeer internationaal georiënteerd en heeft een grote eigen showroom en verkoopstand in Nieuwegein.


Het bedrijf is gespecialiseerd in lichtbronnen van alle bekende internationale merken. Het levert daarnaast ook armaturen en allerlei andere onmisbare onderdelen die bij verlichting een rol spelen, zoals trafo’s en andere zaken.

Expo Trading gebruikt de naam Global-Lux voor de eigen halogeenproducten. Dit merk heeft een reputatie van kwaliteit met scherpe prijzen. Daarnaast is Expo Trading distributeur voor onder andere Osram, Philips, General Electric, Sylvania, Megaman, Leuci en Laes. Het bedrijf is daarmee een leverancier van formaat in Nederland. 

Trendy lampen van Expo Trading

In de verlichtingsmarkt staat het label bekend om zijn trendy designlampen van hoge kwaliteit. Hierbij springen vooral de moderne hang- en vloerlampen in het oog. Een van de meest opvallende series is de lijn Manduria. Deze lampen zijn verkrijgbaar in de kleuren geel, groen, rood, blauw en zilver. Voor iedereen die houdt van veel kleur in je huis, is deze booglamp een goede keuze. Het paradepaardje van de groothandel is misschien wel de Ajaccio-serie. De lampen worden meestal gecombineerd met een moderne inrichting, waarin veel strakke vormen naar voren komen. De verlichting past echter ook uitstekend bij een meer klassieke stijl, zoals romantisch of landelijk, door het verrassende materiaalgebruik en de veelal vloeiende lijnen. Juist doordat het aanbod van Expo Trading zo veelzijdig is, zijn de combinatiemogelijkheden vrijwel eindeloos.

Prijsvechter

De lampen van Expo Trading worden gekenmerkt door modern industrieel design. Daarmee is er voor de lampen in ieder hedendaags interieur wel een plaatsje te vinden. Niet alleen in de woonomgeving, maar ook op kantoor of de werkplaats/fabriek komt een modern design altijd goed tot zijn recht. Het label wil bovendien de hele collectie betaalbaar houden, zodat er scherpe prijzen in de markt kunnen worden gezet door de grote aantallen die verkocht worden. Dat zorgt ervoor dat het merk niet alleen aantrekkelijk is door zijn stijl, maar ook door de verrassende prijs-kwaliteitsverhouding.

Persoonlijke sfeer creëren

Het merk heeft veel populaire lampen in zijn range, maar een van de bekendste modellen is toch zeker wel de Mezzo Tondo. Dit bijzondere model heeft een zeer ruime kap wat zorgt voor een heel brede lichtkring. Daardoor is de hanglamp perfect om boven een gezellige eettafel te plaatsen. Bovendien is het model verkrijgbaar met een binnenzijde in zilver en in goud. Dit zijn kleuren die niet alleen trendy zijn, maar ook eenvoudig met elk interieur gecombineerd kunnen worden. De lijnen zijn vloeiend te noemen en de Mezzo Tondo is daardoor een echte blikvanger. Met de Mezzo Tondo is het mogelijk om echt iets bijzonders in huis te halen en op een subtiele wijze een geheel persoonlijke sfeer te creëren.