Freelight

Freelight is een Nederlands lampenmerk dat is opgestart door een stel jonge designers. Ze houden van durf en dat is terug te zien in de ontwerpen. Het merk richt zich voornamelijk op het creëren van unieke sfeerverlichting. Origineel, creatief en toch betaalbaar in alle lampenstijlen: dat is waar Freelight voor staat.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Het label heeft net als veel Nederlands design ook internationaal belangstelling getrokken. Doordat er veel meer vraag naar de producten komt, zetten de ambitieuze ontwerpers steeds nieuwe producten in de markt.

Eigenzinnige lampen van Freelight

De stijl van dit label mag je rustig apart noemen. De vormgeving is altijd modern, maar door de strakke lijnen komen deze lampen ook in een klassiek interieur goed tot hun recht. Het aantal ontwerpen dat Freelight ieder jaar aflevert, is inmiddels enorm. Dat betekent dat er voor de gebruiker voor iedere ruimte in de woning wel zo’n eigenzinnige lamp te vinden is. Wil jij een eyecatcher boven de eettafel met een hanglamp die een prachtig design combineert met functioneel licht? Of wil jij in een kamer een sfeervolle hoek creëren met een staande lamp die de ruimte lijkt te betoveren? Bij dit bijzondere merk hebben ze zeker de verlichting die jij zoekt in het assortiment. Het is overigens ook goed om je te realiseren dat deze ontwerpen ook perfect zijn voor een zakelijke omgeving. De gedurfde verlichting is helemaal van deze tijd en verzekert je van de juiste hoeveelheid licht, maar zorgt tegelijkertijd voor een stijlvolle ambiance.

Waardige opvolger

Nederlands design is wereldwijd bekend geworden door de durf en eigenzinnigheid die er uit spreekt. In dat opzicht is Freelight een waardige opvolger voor de grote namen van het Nederlands design dat internationaal erkenning heeft gevonden. Het design van dit label is altijd verrassend en apart. Die risico’s betalen zich soms uit in modellen die meteen waardering vinden en erkenning krijgen als vooruitstrevend in de beste traditie. Dit jonge merk weet daar alles van. Denk nu echter niet dat Freelight er uitsluitend is voor een select gezelschap van designliefhebbers met een ruime portemonnee. De lampen zijn namelijk ook altijd functioneel en daarnaast heel betaalbaar. Je kunt dan ook zeker op de prijs-/kwaliteitsverhouding van dit label vertrouwen.

Een tijdloze look

De elegante hanglamp Freelight Canna in koper is een van de meest geliefde designs van het merk. Dat het model van koper is gemaakt, is beslist geen toeval. Dit materiaal kan op een heel mooie manier verwerkt worden en doordat het enigszins ingedeukt is, krijgt de lamp een unieke uitstraling. Bovendien is koper heel erg duurzaam en geeft het de lamp een lange levensduur. Wanneer je voor nog meer sfeer wilt zorgen, kun je het licht wat zachter maken met behulp van een externe dimmer. Het model is niet alleen perfect voor een romantische woonkamer of moderne slaapkamer, maar ook voor een sfeervol restaurant. Doordat de Freelight Canna een zeer tijdloze look heeft, gaat deze lamp nooit vervelen.