Leitmotiv

Leitmotiv is een verlichtingsmerk dat onder het bedrijf Present Time valt. Present Time is een Nederlands bedrijf dat zichzelf neerzet als stoer en gedurfd. Leitmotiv lampen zijn moderne items welke moeiteloos een weg in jouw interieur vinden. De organisatie focust zich op de designs van lampen en geeft klassieke ontwerpen een moderne twist.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

In 1999 is het merk Present Time uitgebreid in haar merken, daaruit zijn pt, Karlsson en Leitmotiv ontstaan. In meer dan 80 landen is het bedrijf succesvol en zijn de producten verkrijgbaar. Dat zijn de toonaangevende (online) retailers, maar ook de exclusieve cadeaushop op de hoek. Emotie en gedachte Leitmotiv is afgeleidt van het Duitse woord ‘Leidmotief’, dat staat voor emotie en gedachte.

De collectie die het merk neerzet is sterk en tijdloos. Dit wordt steeds in elk design meegenomen. Toch zijn het gedurfde en uitdagende ontwerpen, dat maakt de collectie uniek en eigenzinnig. Leitmotiv is een designermerk die graag samenwerkt met nieuw gevestigde ontwerpers. Deze designers krijgen de kans om ideeen te realiseren voor het hippe bedrijf. Het Nederlandse merk heeft verscheidene productgroepen in de collectie. Denk aan (bijzet)tafeltjes, verlichting en accessoires voor in huis. Gedachtegang achter het merk De Leitmotiv lamp wordt ontworpen met de visie om de consument te verrassen. Het bedrijf maakt producten die mensen laten lachen. Het collectioneren draait om een houding, een stijl en een verwachting verenigen in een design.

Het op zoek gaan naar nieuwe en speciale producten is een streven van Leitmotiv. Een Leitmotiv lamp zorgt voor een ander gevoel dan een armatuur van concurrenten. Het is vergelijkbaar met magie in een doos. Inspirerende reizen en beurzen Leitmotiv reist samen met zijn creatieve afdeling twee keer per jaar over de wereld om te zoeken naar ontwerpers die hun visie tot leven kunnen brengen. Deze artikelen komen uit in de zomer- of wintercollectie. Tevens worden er veel internationale beurzen bezocht voor inspiratie en is het bedrijf altijd op zoek naar nieuwe huiskamer ideeën. Deze plannen worden door vertaald naar hun eigen producten. De aandacht van Leitmotiv gaat uit naar artikelen met een opvallende uitstraling, goede prijs en een praktische uitvoering. Heb jij al een oogje laten vallen op een Leitmotiv lamp? Pronkstukken voor in huis Leitmotiv lampen uit onze collectie zijn te herkennen aan de lichte en vrolijke kleuren. Het zijn designs die toepasbaar zijn binnen diverse interieurs. Denk aan een modern interieur, een Scandinavisch vertrek of juist in een industrieel sfeertje. Daarnaast zijn de Leitmotiv lampen geschikt voor alle vertrekken in huis. Opvallende items uit het assortiment zijn de Z tafellamp, de Studio serie en de Barefoot! Staat er al een Leitmotiv lamp bij jou thuis te schitteren?