Lichtlab

Het Lichtlab is een lampenmerk van Nederlandse bodem. De lampen van Lichtlab worden gekenmerkt door een industriële look. De slogan van het Lichtlab luidt: “Geen eenheidsworst, onze lampen zijn uniek”. Dus ben jij op zoek naar een unieke lamp? Dan is een lamp van het Lichtlab echt iets voor jou!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Creatievelingen bij 't Lichtlab

Dit laatstgenoemde creatieve brein laat zich inspireren door wiskundige geometrie in de natuur. Hiermee geeft hij de lampen van 't Lichtlab een unieke, maar ook huiselijke uitstraling. Niet alleen vertrouwt 't Lichtlab op zijn creatieve ontwerpers. Ook jouw creativiteit wordt aangesproken. Zo kun je bijvoorbeeld hanglamp Lichtlab No. 5 ophangen zoals jij dat wilt: met de lichtbundel schuin of recht naar beneden. Naast de handgemaakte designlampen van 't Lichtlab zijn er in het assortiment van 't Lichtlab ook bijzondere fittingen en lichtbronnen te vinden, zoals kooldraadlampen.

De poedertinttrend

Alle lampen en lichtbronnen van 't Lichtlab zijn te combineren met verschillende woonstijlen. De industriële woontrend kenmerkt zich door stoere, robuuste materialen, zoals metaal en geborsteld hout. Deze woontrend is echter ook goed toe te passen in een modern of landelijk interieur. Het mixen van verschillende stijlen is hip. Een stijl die zich uitstekend leent voor een mix met de industriële look, is de zogeheten poedertintentrend. Door zachtroze, naturelle tinten en lichte grijstinten te gebruiken komen de metalen en de krachtige vormen van items met een industriële look, zoals lampen van Het Lichtlab goed naar voren. Op die manier zorg je met een lamp van Lichtlab voor echte eyecatchers in bijvoorbeeld je woonkamer, slaapkamer of keuken.