✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Light & Living

Light & Living besloot verlichting en woonaccessoires te gaan ontwerpen, en met succes! Het merk heeft ook Scandinavië, Engeland en Amerika weten te veroveren. Het leuke van Light&Living is dat er altijd een tijdloze basiscollectie is, met daarnaast nieuwe en eigentijdse ontwerpen. Je kunt zo altijd een mooie combinatie maken met jouw interieur. Light&Living gaat voor hoge kwaliteit en design, maar blijft betaalbaar. 

Showing 1-36 of 87 products

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Industrieel of juist clean, robuust of zacht, in de collecties van Light& Living kan je verschillende stijlen terugvinden. Light & Living durft daarbij ook te experimenteren met bijzondere items zoals opvallende lampvoeten die net kunstwerken lijken. Hout, brons, koper, kurk, keramiek en glas zijn voorbeelden van materialen waar Light & Living mee werkt. Sterke materialen die zorgen voor een mooie uitstraling en een lange levensduur. Ook als je een liefhebber bent van luchtige en lichte materialen zoals rotan, kan je met het merk Light&Living goed slagen.

A world of inspiration

Eén van de populairste lampen van Light&Living zijn de industriële lampen. Minimalistisch of juist robuust, zijn het nog steeds populaire items van dit merk. Ben je een liefhebber van de industriële stijl, dan is Light&Living een perfect merk om inspiratie mee op te doen. Hun slogan is dan ook ‘a world of inspiration’  Light&Living heeft een uitgebreide collectie van geliefde industriële hangende lampen én tafellampen. Een van de trends die we ook veel gaan zien zijn 'cleane' lampen met een lange schaduw. Er zal veel gebruik gemaakt worden van materialen zoals koper. Daarnaast zullen ook eenvoudige, stoffen lampenkappen weer veel te zien zijn. Als je dit een mooie stijl vindt, is Light&Living absoluut een merk om in de gaten te houden.

Blikvangers

Light&Living durft te spelen met kleur en materiaal. In een rustig hoekje van je kamer kan je goed een opvallende of humoristische lamp neerzetten. Heb je weleens gedacht aan een lamp van bijvoorbeeld kurk, of aan een opvallende voet? Het mooie aan een lamp is dat hij zichzelf in de spotlights zet. Light&Living daagt je uit om te experimenteren in huis. Naast verlichting heeft Light&Living woonaccessoires ontworpen om je eigen stijl compleet te maken. De schitterende, brede collectie van het merk helpt je meteen met inspiratie opdoen!