Light & Living

Light & Living ontwerpt verlichting en woonaccessoires, en met succes! Het leuke van Light & Living is dat er altijd een tijdloze basiscollectie is met daarnaast nieuwe en eigentijdse ontwerpen. Zo maak je altijd een mooie combinatie met jouw interieur. Wij zijn fan van de lampen van Light & Living, jij ook?


Schitterende collecties

Light Living bestaat al 40 jaar en het merk staat voorop als het gaat om trends en sfeer. Het merk ontwerpt elk jaar schitterende collecties in verschillende stijlen. Eigentijds, maar ook klassiekers. Lampen zijn een belangrijk item in je interieur en met Light & Living kan je de sfeer in je huis compleet maken.

Hoge kwaliteit en design

Light & Living is alweer 40 jaar oud en werd opgericht in Noordwijk. Oorspronkelijk begon het merk als fabrikant van lampenkappen. De naam Light& Living komt daarbij niet uit het niets. Het merk heeft begrepen dat licht een belangrijke invloed heeft op je leven in huis en hoe je je voelt. Light & Living besloot verlichting en woonaccessoires te gaan ontwerpen, en met succes! Het merk heeft ook Scandinavië;, Engeland en Amerika weten te veroveren. Het leuke van Light & Living is dat er altijd een tijdloze basiscollectie is, met daarnaast nieuwe en eigentijdse ontwerpen. Je kunt zo altijd een mooie combinatie maken met jouw interieur. Light & Living gaat voor hoge kwaliteit en design, maar blijft betaalbaar.

Kunstwerken van Light & Living

Industrieel of juist clean, robuust of zacht, in de collecties van Light& Living kan je verschillende stijlen terugvinden. Light & Living durft daarbij ook te experimenteren met bijzondere items zoals opvallende lampvoeten die net kunstwerken lijken. Hout, brons, koper, kurk, keramiek en glas zijn voorbeelden van materialen waar Light & Living mee werkt. Sterke materialen die zorgen voor een mooie uitstraling en een lange levensduur. Ook als je een liefhebber bent van luchtige en lichte materialen zoals rotan, kan je met het merk Light& Living goed slagen.

A world of inspiration

Een van de populairste lampen van Light& Living zijn de industriële lampen. Minimalistisch of juist robuust, zijn het nog steeds populaire items van dit merk. Ben je een liefhebber van de industriële stijl, dan is Light& Living een perfect merk om inspiratie mee op te doen. Hun slogan is dan ook ‘’a world of inspiration’’ Light & Living heeft een uitgebreide collectie van geliefde industriële hangende lampen en tafellampen. Een van de trends die we ook veel gaan zien zijn 'cleane' lampen met een lange schaduw. Er zal veel gebruik gemaakt worden van materialen zoals koper. Daarnaast zullen ook eenvoudige, stoffen lampenkappen weer veel te zien zijn. Als je dit een mooie stijl vindt, is Light &Living absoluut een merk om in de gaten te houden.

Blikvangers

Light & Living durft te spelen met kleur en materiaal. In een rustig hoekje van je kamer kan je goed een opvallende of humoristische lamp neerzetten. Heb je weleens gedacht aan een lamp van bijvoorbeeld kurk, of aan een opvallende voet? Het mooie aan een lamp is dat hij zichzelf in de spotlights zet. Light & Living daagt je uit om te experimenteren in huis. Naast verlichting heeft Light & Living woonaccessoires ontworpen om je eigen stijl compleet te maken. De schitterende, brede collectie van het merk helpt je meteen met inspiratie opdoen!