Black Friday plafondlampen

Onze stijlvolle plafondlampen brengen een vleugje verfijning in elke kamer van uw huis. Profiteer van uitzonderlijke kortingen op plafondlampen in verschillende stijlen, variërend van eigentijds tot klassiek.

Black Friday bij Directlampen

Black Friday kortingen bij directlampen tot wel 70% op alle lampen. Dit is het moment om elke ruimte in huis te voorzien van een mooie lamp. Neem nu een kijkje bij onze hanglampen, wandlampen, plafondlampen, bureaulampen, tafellampen of vloerlampen. Wees er snel bij!

Black Friday

Black Friday vindt plaats op de eerste vrijdag na Thanksgiving en markeert traditioneel gezien de dag waarop de kerstinkopen beginnen in de Verenigde Staten. Bij dit evenement bieden veel winkels hun lampen met hoge kortingen aan, hierdoor kun je veel geld besparen bij je aankopen. Dit jaar vindt Black Friday plaats op vrijdag 24 november.

Geschiedenis Black Friday

De dag na Thanksgiving wordt al sinds 1952 beschouwd als de dag waarop de kerstinkopen beginnen. In de Verenigde Staten was men namelijk van mening dat je pas na Thanksgiving, wat een grote feestdag was, mocht beginnen met de inkopen voor de volgende grote feestdag, kerst. Black Friday werd daarom gebruikt als de eerste dag dat je kerstinkopen kon gaan doen. Winkels deden dat met grote reclamecampagnes en het ging gepaard met dus mooie kortingen en aanbiedingen. In 2015 was Amazon het eerste bedrijf dat Black Friday-deals ook online aan ging bieden. Tegenwoordig biedt bijna elk bedrijf via internet mooie deals aan op Black Friday en Directlampen dus ook.

Lampen bestellen bij Directlampen op Black Friday

Directlampen heeft een groot assortiment lampen van hoge kwaliteit. Zowel voor binnen- als buitenlampen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden lampen in meerdere verschillende stijlen aan, zo hebben wij lampen in de industriële stijl, in de landelijke stijl, in de moderne stijl en in nog veel meer andere stijlen en trends. Op Black Friday biedt Directlampen fantastische deals aan op een groot deel van de lampen in het assortiment.

Zo kunt u Black Friday optimaal benutten bij Directlampen

Op Black Friday is het online verkeer op elke website een stuk drukker dan normaal en dus ook bij Directlampen. De kans dat een product binnen een paar uur weg is, is een stuk groter dan normaal en het is dus belangrijk om er zo snel mogelijk bij te zijn. Op de site van Directlampen duurt Black Friday van 17 tot 24 november. 

Als je er snel bij wilt zijn, is het ook verstandig om alvast een account aan te maken. Op die manier hoef je bij het afrekenen niet nog allerlei gegevens in te vullen. Dat kan net het verschil maken tussen uitverkocht of nog beschikbaar. Ook laten we je via de nieuwsbrief en via onze social media weten welke mooie deals je allemaal kunt krijgen tijdens Black Friday. Neem tijdens Black Friday vooral een kijkje op de site van Directlampen en misschien scoor je wel een mooie deal op een van onze lampen.