LED inbouwspots

LED inbouwspots bieden een uitkomst elke woning. Door het plafond te verlagen kun je op elke gewenste plek LED inbouwspots (230v) monteren. Dankzij de kleine inbouwdiepte kun je eenvoudig meerder led inbouwspots aansluiten. De meeste items in onze collectie zijn dimbaar. Tip: let goed op de zaagmaat.
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Tegenwoordig zien we steeds vaker de keuze voor LED spots. Ledverlichting zorgt namelijk voor minder energieverbruik, goede kwaliteit en ze gaan langer mee dan een gewone gloeilamp. Daarnaast is het gebruik van led verlichting veel aangenamer voor het milieu. Led inbouwspots zijn te gebruiken voor zowel functionele als sfeervolle doeleinden.

Soorten spots

Met inbouwspots valt eindeloos te variëren. Je kunt kiezen voor inbouwspots en opbouwspots en ook hierin is er veel keuze. Led spots geven een optimaal lichtresultaat en zorgen daarnaast voor een sfeervolle verlichting van de ruimte. Om maximaal plezier te beleven aan de led inbouwspots, kan je kiezen voor een dimbare variant. Hiermee kan je de sfeer creëren die jij wilt. Naast de welbekende inbouwspots, bestaan er ook opbouwspots. Deze spots bevestig je tegen het plafond aan, in plaats van erin. Beiden soorten spots kun je voorzien van ledverlichting, voor een duurzame werking. Na installatie van de led spots, begin je direct met het besparen van energie. Hierdoor zijn de aanschafkosten binnen no-time terugverdiend en ben je klaar om winst te maken op jouw aankoop.

Energiezuinige inbouwspots led

Wie kiest voor energiezuinig wonen, die maakt zeker gebruik van ledverlichting. Ledlampen zijn namelijk minstens 50% energiezuiniger dan reguliere verlichting en gaan tot wel twintig keer langer mee. Dat betekent in de praktijk dat je de lamp maar één keer in de tien jaar hoeft te vervangen. Inbouwspots zijn erg geschikt op plekken die je ’s nachts wilt verlichten. Denk bijvoorbeeld aan een trapgang of tuinpad. Het is wel fijn om te weten waar je je voeten neerzet. Dit zorgt er gelijk voor dat je ’s nachts met een gerust hart door huis of in de tuin kunt lopen.

Creëer sfeer met dimbare inbouw led spots

Led spots zijn zeker geschikt als sfeerverlichting. Met name in de huiskamer en keuken zijn dimbare spots een eyecatcher. Doordat ze verstelbaar zijn in het licht, voldoen ze op ieder moment aan de gelegenheid. Wanneer je lekker op de bank ploft om een goed boek te lezen, dan kunnen ze op standje volume. Wil je genieten van een rustig avondje met jouw partner? Dan kun je de inbouwspots led dimmen voor een intieme sfeer. We zien tegenwoordig steeds vaker dat mensen kiezen voor wandspots. Deze kun je op een willekeurige plek in jouw woning bevestigen. De wandlampen bieden net dat stukje sfeer waar je naar op zoek kunt zijn. Naast de wandspots, zijn ook de grondspots een item waar steeds vaker voor wordt gekozen. Grondspots in huis zorgen voornamelijk voor veel sfeer. Ook buiten worden veelal grondspots gebruikt, maar dan voor functionele doelen, zoals het verlichten van een tuinpad of oprit.

Inbouwspots led installeren

Je vindt inbouwspots led die passen bij elk interieur. Denk hierbij aan armaturen in verschillende tinten zoals zwart of wit. Daarnaast kun je kiezen voor draaibare spots led, zodat het licht schijnt naar het gewenste punt. Installer de spots in rijen over het plafond of in de grond, zodat je de ruimte optimaal verlicht. Al met al genoeg keuzes voor led inbouwspots.