Bronzen bureaulampen

Op zoek naar bronzen bureaulampen? Bij brons denk je meteen aan kunstwerken en klassieke beelden. Maar brons heeft heel wat andere mogelijkheden. Het is een metaal dat makkelijk te bewerken is, en daardoor kan het in elke vorm gegoten worden. Daarom heb je heel wat keuze in bronskleurige bureaulampen.

Showing all 9 results

-35%
58.49
-33%

Klassieke leeslamp Mexlite Clusi brons LED

60 cm hoog | Incl. dimmer | LED | Verstelbaar
39.95

Dimbare bureaulamp Trio Leuchten Curtis brons

42 cm hoog | Incl. dimmer | LED | Verstelbaar
66.95

Bronzen tafellamp met knikarm Steinhauer Zodiac LED

60 cm hoog | Incl. dimmer | LED | Verstelbaar
139.95
-20%
39.96
99.95
139.95

Bronzen design bureaulamp Steinhauer Zenith LED

42 cm hoog | Incl. dimmer | LED | Verstelbaar
149.95

De notarislamp: het paradepaardje

Bij de bronzen bureaulampen zien we bijvoorbeeld de notarislamp, ook wel bankierslamp genoemd. Dit is een vrij klassiek model dat het tegenwoordig ook heel goed doet in moderne interieurs. Ze heeft meestal een groene lampenkap maar je vindt ze ook in andere kleuren zoals wit. Voor de steun heb je keuze tussen gekromde of rechte lijnen. De voet is ofwel rond ofwel rechthoekig. Met een bronskleurige notarislamp doe je nooit verkeerd. Ze is al jaren geliefd, en zal dit nog zeker een aantal decennia blijven. Het is een klassieker die meegaat met de tijd.

Brons: modern met een klassieke touch

Ook al heb je een heel strakke moderne woning, toch kun je gerust kiezen voor een moderne bronskleurige bureaulamp. Brons brengt een warme gloed in strakke interieurs. Het weerkaatst het licht uit de omgeving en creëert daardoor een gezellige sfeer. Bronskleurige bureaulampen in een strak en verfijnd design zijn ware blikvangers in hedendaagse woningen. Bekijk daarom eens de modellen met een klein schotelvormig lichtelement of de uitgesproken buisvormige lamp.

Brons combineer je met...

Bronzen bureaulampen zijn vrij opvallend en tegelijk discreet. Dit maakt het mogelijk om ze met heel wat andere accessoires te combineren. Neem nu bijvoorbeeld een bronzen beeld, schalen en vazen. Het zit vaak in de kleine details. Denk bijvoorbeeld aan handgrepen van kastdeuren, een asbak of theelichthouders. Denk er ook aan om al je lichtpunten (hanglampen, wandlampen en staanlampen bijvoorbeeld) in brons te kiezen. Als je al deze objecten op elkaar afstemt, krijg je stijlvolle toetsen in je interieur.

De nieuwe kleuren in het interieur

In de woninginrichting zien we nieuwe kleuren opduiken. Zo kiezen heel wat mensen voor donkere organische kleuren: okergeel, blauwgrijs, azuurblauw en diep groen bijvoorbeeld. Dit zijn net de kleuren waar brons heel goed bij past. Het is een reden te meer om nu voor een bronzen bureaulamp te kiezen.

Brons: duurzaam en sterk

Een bronzen bureaulamp heb je voor eeuwig. Brons is sterk, gaat nooit stuk en is van alle tijden. Het is makkelijk schoon te houden en het behoudt altijd zijn oorspronkelijke uitstraling. Wie kiest voor een bronzen bureaulamp, kiest meteen ook voor duurzaamheid.