Bronzen bureaulampen

Bronzen bureaulampen geven een luxe uitstraling aan jouw werkruimte. Een bronzen bureaulamp op een mooi houten bureau is een stijl die veel mensen kunnen waarderen. Belangrijk is dat een bureaulamp goed licht geeft en verstelbaar is. Gelukkig zijn er genoeg opties met bureaulampen in het brons.

Toont alle 7 resultaten

Bankiers bureaulamp met groene kap Steinhauer Ancilla brons

Trekkoord
(1 review)
 119.95

Vandaag verzonden

Bronzen bankierslamp klassiek Steinhauer Ancilla

Trekkoord|39 cm
(1 review)
 149.95

Vandaag verzonden

  • Gratis retourneren in NL
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 9.4/10 klantbeoordeling

Dimbare LED tafellamp Mexlite Eloi brons

Dimmer - op product|10W
(3 reviews)
 69.95

Vandaag verzonden

Klassieke bankierslamp Mexlite Belana brons

Trekkoord|44 cm
(17 reviews)
 89.95

Vandaag verzonden

Vintage groene notarislamp Steinhauer De Rio brons

Trekkoord|39 cm
(3 reviews)
 149.95

Vandaag verzonden

Klassieke leeslamp Mexlite Clusi brons LED

Dimmer - op product|6W
(5 reviews)
 64.95

Vandaag verzonden

Gele klassieke notarislamp Steinhauer Ancilla brons

Trekkoord
(1 review)
 119.95

Vandaag verzonden


Brons: modern met een klassieke touch

Ook al heb je een heel strakke moderne woning, toch kun je gerust kiezen voor een moderne bronskleurige bureaulamp. Brons brengt een warme gloed in strakke interieurs. Het weerkaatst het licht uit de omgeving en creëert daardoor een gezellige sfeer. Bronskleurige bureaulampen in een strak en verfijnd design zijn ware blikvangers in hedendaagse woningen. Bekijk daarom eens de modellen met een klein schotelvormig lichtelement of de uitgesproken buisvormige lamp.

Brons combineer je met...

Bronzen bureaulampen zijn vrij opvallend en tegelijk discreet. Dit maakt het mogelijk om ze met heel wat andere accessoires te combineren. Neem nu bijvoorbeeld een bronzen beeld, schalen en vazen. Het zit vaak in de kleine details. Denk bijvoorbeeld aan handgrepen van kastdeuren, een asbak of theelichthouders. Denk er ook aan om al je lichtpunten (hanglampen, wandlampen en staande lampen bijvoorbeeld) in brons te kiezen. Als je al deze objecten op elkaar afstemt, krijg je stijlvolle toetsen in je interieur.

De nieuwe kleuren in het interieur

In de woninginrichting zien we nieuwe kleuren opduiken. Zo kiezen heel wat mensen voor donkere organische kleuren: okergeel, blauwgrijs, azuurblauw en diep groen bijvoorbeeld. Dit zijn net de kleuren waar brons heel goed bij past. Het is een reden te meer om nu voor een bronzen bureaulamp te kiezen.