Bruine bureaulampen

Bruine bureaulampen passen bij alle kleuren en stijlen van jouw woning en kunnen op alle plaatsen ingezet worden. Bruin is een rustgevende kleur die zowel opvallend als discreet kan worden gebruikt. Veel bruine bureaulampen hebben een hint naar natuurlijke materialen. Dit is een trend die we steeds vaker gaan zien.


Een bruine bureaulamp is tijdloos

Bruin heeft het altijd al goed gedaan in de wooninrichting. Het is een warme kleur die doet denken aan de natuur. Een bruine bureaulamp is al lang geliefd in klassieke en landelijke woningen. Ze staat ook goed bij de vintage en de industriële stijl. In een moderne woning met veel witte muren en plafonds vormt ze een mooi contrast. Nu je meer en meer vrij donkere kleuren ziet in het interieur, is de bruine bureaulamp heel geliefd. Bruin gaat namelijk goed bij aardekleuren zoals terracotta en okergeel, en bij organische tinten zoals turquoise blauw, grijsblauw en diep groen. De trends van meubelen verandert vaak, maar een bruine bureaulamp gaat nooit uit de mode. Doe je mooie bruine bureaulamp dus niet weg als je op een gegeven moment je interieur volledig verandert. Je bureaulamp met bruin vindt vast en zeker ook haar plaats in je nieuwe omgeving! Eens je een bruine bureaulamp in huis haalt, heb je ze voor altijd!

Bureaulampen in deze tijd

Bureaulampen moeten tegenwoordig aan heel wat criteria voldoen. Ze moeten bijvoorbeeld energiezuinig zijn en geschikt zijn voor elk soort van lichtbronnen. Daarnaast moeten ze dimbaar zijn ook nog eens decoratief erbovenop. Deze bruine bureaulampen hebben dit allemaal in zich. Elke bureaulamp beantwoordt ten strengste aan de moderne normen. De designers en producenten volgen zowel de trends als de technische vereisten op de voet. Zo ben jij zeker dat je een moderne lamp hebt die nog jaren dienst zal doen.

Jouw bruine bureaulamp in je interieur

Als je een stijlvol interieur wilt bekomen, speel je met verlichting en accessoires. Zorg dat de kleuren van alle objecten in je kamer op elkaar zijn afgestemd. Verdeel de verschillende tinten gelijkmatig over de ruimte. Dit is de beste manier om een rustgevend effect te bekomen. Kies al je verlichting in dezelfde stijl en indien mogelijk in dezelfde kleur. Combineer met vloerkleden, schilderijen, kunstwerken, kussens, vazen en ga zo maar door. Durf je bruine bureaulamp te combineren met hout of met leder. Dit zijn materialen die het heel goed doen in combinatie met bruine tinten!