Design bureaulamp

Design bureaulamp nodig? Dan zit je hier goed. Dankzij de uitgebreide collectie is jouw werkplek binnenkort praktisch en stijlvol verlicht. Een design bureaulamp is een accessoire waar jij je echt mee kan onderscheiden van jouw collega’s. Het is belangrijk om voor jezelf een fijne werkplek te creëren of dat nou op kantoor is of thuis! Een design bureaulamp helpt je hierbij.


Een mooie vormgeving

Bij een design bureaulamp valt vooral de mooie uitstraling op. Een bureaulamp in design heeft altijd dat ietsje meer! Een bureaulamp met design ontwerp is niet enkel functioneel, maar ze is ook bedoeld als decoratie. Als je kiest voor een design bureaulamp, dan geef je meteen een meerwaarde aan je kamer. Denk bijvoorbeeld aan een notarislamp. Dit kun je moeilijk een 'gewone' bureaulamp noemen. Of wat denk je van een minimalistische buisvormige design bureaulamp? Het is een eyecatcher en bijna een kunstwerk op zich.

Neutrale en sterke kleuren

De sterkte van design bureaulampen ligt vooral in de vormgeving en moet het minder hebben van de kleuren. Een bureaulamp met design look is daarom meestal uitgevoerd in neutrale maar toch sterke kleuren. Denk aan wit, zwart, grijs en goud bijvoorbeeld. Deze kleuren passen heel goed bij andere kleuren. Design bureaulampen versterken andere tinten of vormen net een mooi contrast. Als je voor een design bureaulamp kiest, dan kun je makkelijk kleuren combineren en een speelse look creëren.

Kwaliteit en stijl in een

Elke design bureaulamp voldoet aan de eisen die tegenwoordig aan bureaulampen gesteld worden. Ze moeten sterk zijn want ze worden vaak verhuisd. Ze moeten heel gericht licht geven om makkelijk te kunnen werken. Tegenwoordig verwachten we dat ze bijvoorbeeld dimbaar zijn of geschikt zijn voor LED-verlichting. En bovendien moet een bureaulamp die design genoemd wordt een aparte look hebben. Elke bureaulamp die design wordt gemaakt, wordt dan ook aan een aantal uiteenlopende criteria onderworpen. Zowel kwaliteit als uitstraling zijn hier belangrijk.

Waar past een design bureaulamp het best?

Door de aparte moderne vormgeving komt een bureaulamp met design uitvoering het best tot zijn recht in hedendaagse interieurs. Design bureaulampen vertonen strakke lijnen en hebben een verfijnde uitvoering. Dit past het beste in moderne, futuristische en trendy interieurs. Heb je een eerder traditioneel interieur en zweer je toch bij design? Dan kun je toch nog een messing bureaulamp of een notarislamp overwegen. In elk geval: stop ze zeker niet weg achter stapels papier of andere accessoires. Toon ze in al haar schoonheid, want dat verdient een design bureaulamp vast en zeker!