Gele bureaulampen

Gele bureaulampen brengen zon in huis en creëren een aangename sfeer. Dit is belangrijk aangezien je je fijn moet voelen op je werkplek. Geel is een frisse en opvallende kleur die je niet vaak genoeg terug ziet in het interieur. Breng jij daar verandering in met een gele bureaulamp?


Geel is makkelijk te combineren

Als je een bureaulamp met geel in de afwerking kiest, dan kun je deze met heel veel combineren. Ze gaat goed bij zachte kleuren zoals lichtgrijs en lichtblauw. Een gele bureaulamp past ook uitstekend bij strakke witte muren, waar ze een mooi contrast vormt. De laatste tijd zien we vrij donkere kleuren in het interieur: groenblauw, diep groen, turquoise blauw en okergeel. Bij deze diepe organische kleuren past geel bijzonder goed.

Stem je accessoires op elkaar af

Accessoires zijn de kers op de taart in een interieur. Zij bepalen voor een groot deel de sfeer en de uitstraling. Als je voor je bureaulamp geel kiest, kies dan ook een aantal accessoires in geel. Kussens, vloerkleden, servies of kleine meubelen: je vindt tegenwoordig alles in geel. Je wordt gewoon vrolijk van een woon-inrichting waar geel in voorkomt!

Klassiek of modern: geel kan!

Zowel in de landelijke stijl en de klassieke stijl als in de moderne inrichting kun je kiezen voor een bureaulamp met geel. De Steinhauer notarislamp met gele lampenkap is hiervan een uitstekend voorbeeld. Ze staat uitstekend op een duur houten bareelmeubel. Je combineert ze met chique schilderijen en antieke vazen. Maar ze vindt evengoed haar plaats in een strakke moderne woning. Hier brengt ze leven en een vrolijke noot in een woning die soms te koel overkomt. De vintage woning is uiteraard ook heel geschikt voor je bureaulamp in geel. Hier past ze uitstekend bij andere kleurrijke objecten. De stoere uitstraling en de grote lampenkap is ook heel geliefd in loft woningen en industriële panden.

Je bureaulamp op andere plaatsen in je woning

Als je gaat voor een gele bureaulamp, hoef je ze niet noodzakelijk op een kantoormeubel te plaatsen. Je kunt ze gebruiken als werklamp voor de hobbykamer of in de knutselhoek van de kinderen. Je hebt misschien een mooi kunstwerk op de kast in de woonkamer staan? Dan kies je voor deze bureaulamp omdat geel een extra gloed geeft aan je kunstwerk. En waarom zou je geen twee exemplaren kopen en ze gebruiken als lamp op de nachttafels? Bij deze gele bureaulamp de hoofdtoon en krijg je in de slaapkamer een gezellige sfeer. Deze mooie lamp verdient in ieder geval een mooie plaats waar ze in het oog springt!