Gouden bureaulampen

Gouden bureaulampen zijn echte pareltjes in de wereld van de verlichting. Een bureaulamp met een gouden afwerking straalt door heel de kamer. Waar ze ook staat, ze verspreidt een warme en sfeervolle gloed. Gouden bureaulampen zijn dan ook populair en dit zal nog vele jaren zo blijven!


Gouden bureaulampen op kantoor

Goud is van alle tijden en past bij alle stijlen. Waar vroeger gouden lampen alleen bij rijkelui of in klassieke woningen te vinden waren, zie je ze nu ook in moderne interieurs pronken. Een gouden bureaulamp met scharniervormige steun zou je klassiek kunnen noemen. Een slanke bureaulamp met buisvormig lichtelement zou je eerder als modern kunnen bestempelen. Toch mag je niet te strikt denken en mag je best eens buiten de lijntjes kleuren. Goud past vaak bij je interieur zonder dat je het zelf had verwacht. Juist op kantoor geeft dit een zeer sjieke uitstraling.

Stoer of verfijnd?

In de gouden bureaulampen heb je keuze tussen zowel stoere als meer verfijnde modellen. Daardoor vind je voor elk interieur de gepaste gouden lamp voor je bureau. Ze passen zowel in een moderne, industriële, klassieke of vintage wooninrichting. Met de juiste keuze van bureaulamp bekom je een stijlvol effect.

Keuze in afwerking

Bij gouden bureaulampen heb je de keuze tussen een matte en een glimmende afwerking. Dit geeft aan beide lampen een totaal verschillende uitstraling. De matte look is eerder discreet en creëert een zachte look. De glimmende afwerking weerkaatst het licht van de omgeving heel sterk, zodat je een bijkomende glans krijgt. Je kunt daarom zelf kiezen wel effect je precies wilt bekomen.