Grijze bureaulampen

Grijze bureaulampen zijn altijd een goede optie. Een grijze bureaulamp leidt niet af van het werk dat geleverd moet worden en past in vrijwel elke ruimte. Belangrijk bij bureaulampen is dat zij prettig licht geven en dat ze op de goede plek schijnen. Er zijn genoeg grijze bureaulampen om jouw perfecte exemplaar te vinden.


Een grijze bureaulamp in diverse modellen

Je kiest voor stoer of verfijnd? Of je kiest voor een rechthoekige lampenkap zoals bij de notarislamp? Of heb je liever een kleine ronde of een asymmetrische kap? Al deze soorten lampen vind je in de kleur grijs. Er staat namelijk geen limiet op de inspiratie van designers. Grijs is heel geliefd en daarom gaan ontwerpers ook heel wat modellen uittekenen. Gelukkig maar! Zo kies jij de lamp die het beste in jouw interieur past.

Bureaulamp zonder bureau?

Natuurlijk kan je grijze bureaulamp ook ergens anders dienen dan voor je kantoor. Het zijn handige lampen voor in de leeshoek of op de werkbank. Ze kunnen namelijk in om het even welke stand ingesteld worden. Ze schijnen recht naar beneden en brengen het licht precies op de juiste plaats. Je kunt ze uittrekken en induwen en zo hoog of zo laag instellen als je zelf wilt. Over het algemeen is de voet vrij klein en nemen ze daardoor weinig plaats in. Ze zijn uitstekend geschikt voor kleine bijzettafeltjes of een klein hoekje dat je wilt verlichten.

Scherp of zacht licht?

Misschien heb je niet altijd fel licht nodig, maar heb je ook weleens behoeft aan zachter licht. Dan kun je bij de grijze bureaulampen kiezen voor een dimmer. Want producenten gaan mee met de tijd en denken ook aan sfeer en gezelligheid. Ook een eenvoudige bureaulamp kan dienst doen als sfeermaker. De fittings zijn geschikt voor alle soorten lichtbronnen, zodat je de lichtsterkte en het verbruik volledig zelf kunt bepalen.

Creëer sfeer en combineer

Sfeer creëer ren is een kwestie van combineren en uitproberen. Begin met al je lichtpunten op elkaar af te stemmen. Denk bij je wandlampen, hanglampen en staanlampen ook aan een grijze uitvoering. En hou je bij voorkeur bij dezelfde stijl. Zo valt jouw grijze bureaulamp niet uit de toon, maar draagt ze bij tot een klasse vol interieur. Gebruik grijs ook voor je accessoires zoals vloerkleden, kussens, dekentjes, vazen en schalen. Grijs doet het uitstekend bij andere grijstinten en bij beton-look. Grijs wordt opgelicht door felle kleuren zoals bijvoorbeeld turquoise blauw en vaal roze. Of doe eens gek en zet het naast fel geel, rood, oranje of paars bijvoorbeeld. Durf vooral te combineren en creëer je eigen stijl!