Groene bureaulampen

Groene bureaulampen zie je niet vaak voorbij komen in een interieur. Dit is jammer want een groene bureaulamp biedt mogelijkheden. Ze kan als zacht element in het interieur opgesteld worden of het kan een echte eyecatcher zijn en dus alle aandacht naar zich toe trekken. Wat is jouw perfecte bureaulamp in het groen?

Toont alle 3 resultaten

Bankiers bureaulamp met groene kap Steinhauer Ancilla brons

Trekkoord
(1 review)
 119.95

1-2 werkdagen

Klassieke bankierslamp Mexlite Belana brons

Trekkoord|44 cm
(17 reviews)
 89.95

1-2 werkdagen

  • Gratis retourneren in NL
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 9.4/10 klantbeoordeling

Vintage groene notarislamp Steinhauer De Rio brons

Trekkoord|39 cm
(3 reviews)
 149.95

1-2 werkdagen


Diverse tinten groene bureaulampen

Zeg niet zomaar groen tegen groen. Er zijn ontelbaar veel schakeringen in groen. Zo is de ene bureaulamp in groen heel fel van kleur, heel speels of heel trendy. De andere bureaulamp met groen kan dan weer heel neutraal en discreet overkomen. Er bestaat mintgroen wat heel erg in het oog springt. Daarnaast bestaan er groene bureaulampen die eerder naar de grijze kant neigen, het zogenaamde junglegroen. Je mag hierbij ook niet vergeten dat de uitstraling van groen ook afhankelijk is van het materiaal waarmee het gecombineerd wordt. Een groene bureaulamp met een houten voet heeft een heel andere look dan een groene bureaulamp met een bronzen voet.

Stijl is belangrijk

De stijl die je wilt creëren is belangrijk voor de keuze van je groene bureaulamp. Voor moderne interieurs kies je best een verfijnde look. Vintage woningen, lofts en industriële panden lenen zich uitstekend voor een stoere bureaulamp. Bij een landelijke of klassieke woning denken we dan eerder aan een groene bureaulamp met hout of met een bronskleurig armatuur.

Je groene bureaulamp doet het goed bij...

Een groene bureaulamp gaat uitstekend bij grijs, wit en bruin. Ook vaal roze en lichtblauw passen uitstekend bij je groene bureaulamp. Wat we tegenwoordig zien is een trend naar veel groen in huis. Planten worden massaal in huis gehaald. Je ziet heel wat meubelen zoals kasten, stoelen en tafels volledig in het groen geschilderd. Het is dan ook evident dat je groene bureaulamp bij een dergelijk interieur heel mooi staat. Combineer het met okergeel of kies een paar oranje en fel gele accessoires. Samen met je groene bureaulamp bekom je een kleurrijk geheel vol natuurlijke tinten.

Welke groene bureaulamp kies jij?

Niet alleen het mooie uiterlijk, maar ook de functionaliteit is belangrijk. Ga jij voor een dimbare bureaulamp zodat je zowel voor fel als voor gedempt licht kunt kiezen? Denk jij aan je energieverbruik en kies je voor LED-verlichting? Dit zijn een paar zaken die te overwegen zijn. Maar wees gerust: tussen het aanbod van groene bureaulampen vind jij vast en zeker wat je zoekt!