Koperen bureaulampen

Koperen bureaulampen geven een extra gloed en klasse aan jouw interieur. Het koper heeft een warme uitstraling. Het kaatst het licht uit te omgeving terug en is daardoor een extra schitterend object in je kamer. Glimmend niet jouw ding? Er zijn ook geborstelde koperen bureaulampen en bureaulampen met een verweerd koperen finish.


Koper is klasse!

Koper straalt luxe uit. Het gaat goed bij mooie materialen zoals leder en hout. Als je je koperen bureaulampen combineert met andere verlichting in koper, dan creëer je een stijlvolle sfeer. Eventueel vul je dit aan met koperen accessoires. Plaats je koperen bureaulamp tegen een contrasterende kleur zodat ze mooi tot haar recht komt.

Een koperen bureaulamp: traditioneel of hedendaags?

Koper is een materiaal dat al heel lang bewerkt wordt. In 8000 v. Chr. maakte men al voorwerpen uit dit prachtige materiaal. Ook de Arabieren waren er vroeg mee bezig. Koper is eigenlijk nooit weggeweest. Denk bijvoorbeeld aan de koperen ketels die al eeuwen meegaan. Gelukkig heeft men koper altijd weten waarderen. Daardoor heb je nu heel wat keuze als je voor een bureaulamp in koper kiest. Zowel voor klassieke als voor moderne interieurs vind je koperen bureaulampen. Kies voor een stoere koperen bureaulamp als je een loft of een industriële woning hebt. Ga voor een fijne uitvoering van een koperen bureaulamp als je een moderne wooninrichting hebt.

Koper: duurzaam en makkelijk

Een koperen bureaulamp is oersterk. Dit metaal is makkelijk te onderhouden: met een vochtig doek en een licht sopje maak je het weer als nieuw! Een koperen bureaulamp is duurzaam. Ze gaat nooit stuk, zodat je ze voor vele jaren in huis hebt. Als je toch een ongelukje zou hebben en je koperen bureaulamp is stuk, dan kan ze nog altijd gerecycleerd worden. Met koper kies je voor een milieuvriendelijke verlichting!

Waar past een bureaulamp in koper?

Koper past bij zilver en chroom. Koper past bij lichte en donkere kleuren. Zorg dat je een paar elementen in koper per kamer hebt. Denk bijvoorbeeld aan andere verlichting (wandlamp of hanglamp bijvoorbeeld) en accessoires (kandelaars, schalen of lijsten bijvoorbeeld) of een mooi beeld in koper. Samen geven ze allure en een rijkelijke look aan je interieur. Als je een bureaulamp in koper naar jouw stijl hebt gevonden, hoef je je niet tot het bureaumeubel te beperken. Een wandlamp kan ook als nachtlampje op het nachtkastje dienen. Of gebruik ze wanneer je leest of knutselt. Met een koperen bureaulamp kun je creatief omgaan en op een speelse manier jouw woning inrichten!