Enig resultaat

Zilveren bureaulampen

Als je voor zilveren bureaulampen afwerking kiest, kies je voor stijl. Zilver straalt altijd, in welke omgeving je je bureaulamp ook plaatst. Het is een rijkelijk materiaal dat een extra cachet aan je interieur geeft. Een zilveren bureaulamp kun je tijdloos, maar ook trendy, hedendaags, klassiek of modern noemen. Zilver is gewoon zichzelf en heeft enorm veel allure.

Buigbare tafellamp Reality Viper zilver

32 cm hoog | LED | Verstelbaar
28.95

Zilver: mat of glimmend voorkomen?

Bij een zilveren bureaulamp kun je kiezen tussen een matte en een glimmende afwerking. Een matte versie creëert een zachte gloed en is minder opvallend dan een glimmende afwerking. Of je kiest voor een bureaulamp met zilver waar patine op zit, zoals bijvoorbeeld bij een industriële bureaulamp. Deze laatste geeft een doorleefde en karaktervolle indruk. Bepaal dus vooraf goed welk effect jij wilt bekomen. Dit is belangrijk om de juiste keuze te maken.

Stoere of fijne look?

Jij weet het beste welk interieur je hebt en welke bureaulamp er in past. Zo kun je kiezen voor een stoere bureaulamp in zilver. Ze is als het ware als een meccano pronkstuk uitgetekend en uitgevoerd. Ze past perfect in een landelijke omgeving, in een industriële woning of bij vintage. Anderzijds kun je kiezen voor een fijne minimalistische uitstraling. Zowel de voet, de steun als de lampenkap zijn zeer elegant en de lamp valt haast niet op. Je verwacht het misschien niet, maar enkel door een andere bureaulamp te plaatsen, kun jij al een heel andere look geven aan de omgeving.

Bureaulampen van hoge kwaliteit

Deze zilveren bureaulampen gaan heel lang mee. Ze zijn uit hoogwaardig materiaal gemaakt en voldoen aan de moderne normen. Je zult zien dat je ze overal zult inzetten: je kantoor, de slaapkamer, de kinderkamer of de hal bijvoorbeeld. Gebruik ze waar je maar wilt, ze gaan niet stuk. Je doet er jaren mee en wilt ze niet meer kwijt! 

Zilver kun je eindeloos combineren

Je zilveren bureaulamp heeft heel veel mogelijkheden om te combineren. Je kunt je interieur een stoere uitstraling geven door enkel de kleuren wit, grijs en zilver te gebruiken. Wil je er een iets warmere gloed aan geven, dan voeg je bruin, goud of brons toe. Ga je eerder voor een kleurrijk interieur? Dan kan zilver een belangrijke rol spelen. Door de lichtweerkaatsing in het zilver, worden ook je kleuren weerspiegeld. Dit geeft een speels effect in de woning. Combineer jouw zilveren bureaulamp met zilveren accessoires zoals kandelaars, schotels of een lijst van een spiegel bijvoorbeeld. Denk er ook aan je andere verlichting in zilver te kiezen. Gebruik je fantasie en je intuïtie: met zilver kun je heel wat kanten uit!