✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Landelijke tafellampen

De landelijke stijl straalt rust uit. Verlichting kan deze rust nog versterken. Een tafellamp in landelijk design is de ideale sfeermaker in huis. Je zet ze overal waar je maar wilt, en ze verlicht elk hoekje op een subtiele manier. Landelijke tafellampen zijn een perfecte aanvulling bij staande lampen of muurlampen. Maak je interieur pas écht af met een tafellamp in landelijk design! 

Showing 24 products

Wat maakt een Tafellamp landelijk?

Rustige kleuren en natuurlijk materialen maken een tafellamp landelijk. Daarnaast worden landelijke tafellampen gemaakt in eerlijke materialen: hout, stof, steen en metaal. Je kunt dus perfect een tafellamp met landelijk karakter vinden die bij jouw interieur past. Hou je van donker licht? Dan kies je bijvoorbeeld voor een landelijke tafellamp met een stoffen lampenkap in zwart of donkerbruin. Wil je stralend maar toch gedempt licht? Dan kies je voor een landelijke tafellamp met een stoffen witte lampenkap. Heb je al heel wat elementen in hout in je interieur? Dan kun je kiezen voor een onderstel in boomstammetjes of houtblokken. Dit zijn maar een paar voorbeelden hoe je een tafellamp in een landelijk interieur kunt inpassen. 

Groot of klein, één of meerdere?

Elke tafellamp met landelijk design heeft een eigen karakter. Een landelijke tafellamp kan heel opvallend zijn, of ze kan juist heel discreet zijn. Ook hier maak jij de keuze. Ga je voor één opvallende landelijke tafellamp en zet je ze volledig in de schijnwerper? Of moet je tafellamp landelijk zijn maar toch ook discreet opgesteld worden? Dan is ze eerder functioneel, maar toch met een stijlvolle look. Je kunt één of meerdere landelijke tafellampen in je interieur verwerken. Dit hoeft zelfs niet in dezelfde kamer te zijn. Je kunt bijvoorbeeld één in de hal en eenzelfde landelijke tafellamp op je dressoir plaatsen. Op die manier creëer je een look die 'herkenbaar is'. Teveel verschillende vormen en soorten geven al gauw een slordige indruk. 

Je verlichting: één geheel

Zorg ervoor dat je tafellamp met landelijk uitzicht volledig past bij je andere verlichting. Kies dezelfde vormen, kleuren en uitstraling. Elke tafellamp met landelijk ontwerp heeft wel een tegenhanger in muurlamp of staande lampen. Bijvoorbeeld een hanglamp met landelijk karakter komt pas echt tot zijn recht als ze ondersteund wordt door andere verlichting. En omgekeerd is dit ook zo!