✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!      ✓ Klantwaardering 9.1

Blog    |    Populair    |    Showroom

0

0

het team

Ons team

Binnen ons team werken we met korte communicatielijnen & onze afspraken worden altijd nagekomen binnen directlampen.nl
Tim, Online Manager
Mijn persoonlijk favoriet is de industriële hanglamp Clinton. Groot, stoer en robuust. Mijn collega’s vinden het een typisch voorbeeld van compensatie gedrag.
Linda, Content Manager
Ik ben dol op de Scandinavische woontrend en voer het door in mijn interieur. Daarom is mijn absolute favoriet de hanglamp Hella! Scandinavisch, pure eenvoud en ook heeft ze een eigenwijze (houten) twist.
Patrick, Klantenservice NL
De wandlamp Liv is mijn favoriet. Niet alleen door zijn schaar, maar ook doordat hij flexibel is. Het flexibel zijn komt overeen met mijn functie. Daarnaast is deze lamp ook gaaf met andere kapjes. Een echte aanwinst!
Sharon, Klantenservice NL/DE
Mijn favoriete lamp is de stoere hanglamp Bronq Alta in het bruin, omdat het een robuuste en verweerde look heeft. Bovendien heeft het een industrieel karakter, iets dat goed in mijn interieur past.
Dominique, SEO Specialist
Mijn favoriete lamp is de bureaulamp Dominique in het grijs. Niet alleen omdat het een naamgenootje is, maar ook door zijn hippe industriële uitstraling. Tijdens de donkere uurtjes vullen wij elkaar goed aan! Ik met mijn gezelligheid en de bureaulamp met zijn sfeervolle verlichting.
Saskia, Online marketeer
Hip en een tikkeltje eigenwijs. Dat ben ik en dat is mijn lievelingslamp de Beau. De pastelgroene kleur en witte binnenkant zorgen voor een speels contrast en een warme lichtinval. Warm en speels past tevens bij ons op kantoor. Hier is mijn dag nooit saai!
Saskia
Joost
Joost, Online marketeer
Wat de Jikke zo speciaal voor mij maakt is zijn minimalistische design in combinatie met de stoere, robuuste look van de lamp. Voor de zwarte bureaulamp Jikke is altijd plaats op mijn bureau!
Ruben, Web developer
De Sjoukje met koperen binnenkant is een strakke maar toch een landelijke lamp welke gezellig en warm licht geeft, heb er zelf 2 hangen!
Ruben
Maud
Maud, Content medewerkster
Stoer en uniek. Zo kun je mijn favoriete vloerlamp beschrijven. De blauw/groen gekleurde kap maakt in mijn ogen de lamp compleet. Kortom, op de vloerlamp Edward raak ik nooit uitgekeken!
Marinus, Content medewerker
De drielichts hanglamp Burgundy pronkt boven mijn eettafel! Naast dat hij voldoende licht geeft om bij te werken, vind ik het design ook erg sprekend.
Marinus
Annemiek
Annemiek, Content medewerkster
De hanglamp die er voor mij uitspringt is de groene Frisk. De industriële vorm met het stoere opzetstuk vind ik gaaf. De kleur groen maakt de lamp net even wat aparter.