Veelgestelde vragen

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Betaling & Facturering

Het is mogelijk om te betalen met de volgende manieren:

 • iDeal
 • MisterCash
 • Mastercard
 • VISA
 • Achteraf betalen met Klarna
 • Paypal
Je ontvangt het factuur per e-mail na het plaatsen van een bestelling.

De verwerkingstijd varieert per methode: iDEAL, achteraf betalen en Creditcard zijn vrijwel direct. Bij PayPal wordt het bedrag na ontvangst van de bestelling in rekening gebracht. Vooruitbetalingen duren 2 tot 3 dagen.

Na ontvangst op onze retourafdeling wordt het geretourneerde artikel gecontroleerd. Het duurt maximaal 72 uur na verwerking om het aankoopbedrag te ontvangen.

Natuurlijk! Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice via e-mail of telefoon. Vergeet niet je bestelnummer te vermelden voor een snelle service. Zodra we alles hebben geregeld, sturen we de gevraagde kopie van de factuur zo snel mogelijk naar je e-mailadres.

Als je achteraf betaalt, ontvang je de bestelling zo snel mogelijk. Vervolgens zal je een e-mail ontvangen met daarin de factuur van de bestelling. De factuur moet worden voldaan binnen 14 dagen na ontvangst van de e-mail.

Als je vragen hebt over je bestelling, nodigen we je uit om een kijkje te nemen op onze bestellingen pagina. Voor verdere assistentie staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Klik hier om naar jouw account te gaan.

Levering & verzending

Als je niet thuis bent tijdens de levering, zal de bezorger eerst proberen het pakket bij een buur af te leveren. Als dat niet mogelijk is, laat de bezorger een bericht achter met instructies voor een herlevering of informatie over waar het pakket veilig kan worden achtergelaten.

De verzending is kosteloos binnen Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje wanneer je boven de €50,- besteld! Bestel je voor minder dan €50,- euro dan betaal je een kleine vergoeding van €4,95.

Ja, het is mogelijk om de leveringsdatum te wijzigen nadat uw bestelling is geplaatst. Neem contact op met onze klantenservice, en zij zullen u graag assisteren bij het aanpassen van de leveringsdatum volgens uw voorkeur.

Wij hanteren een levertijd van 1-2 werkdagen. Voor 10:00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden!

Je kunt je bestelling annuleren zolang het pakket ons magazijn nog niet heeft verlaten.

Ja, bij al onze bestellingen wordt een Track & Trace-code verstrekt. Je kunt eenvoudig de status van je bestelling volgen met onze track & trace-service. Zodra je pakket ons magazijn verlaat, ontvang je een trackingnummer. Hiermee heb je real-time inzicht in de bezorging.

Voor internationale leveringen bieden we diverse verzendopties aan. Neem contact op met onze klantenservice voor details over methoden, levertijden en eventuele kosten, zodat je de beste optie kunt kiezen die aan jouw voorkeuren voldoet.

Klik hier om jouw bestelling retour te melden.

Retourneren & Ruilen

 1. Vul het retourformulier in en kies een verzendpartner.
 2. Pak het product goed in, bij voorkeur in dezelfde doos als de oorspronkelijke verpakking.
 3. Lever het pakket in bij een afleverpunt van de gekozen verzendpartner.
 4. Bewaar trackinginformatie. Restitutie/omruiling volgt na ontvangst en verwerking.

Tijdens het invullen van het retourformulier krijg je de keuze met welke verzendpartner je jouw bestelling wil terug sturen. Het pakket lever je vervolgens in bij een afleverpunt van de desbetreffende verzendpartner.

Ja, dat kan! Zolang het pakket nog niet is verstuurd, is er niets aan de hand. Het is niet verplicht om het retouretiket te gebruiken. De betalingsverplichting blijft dan natuurlijk wel staan.

Tijdens het invullen van het retourformulier krijg je de keuze met welke verzendpartner je jouw bestelling wil terug sturen. Het pakket lever je vervolgens in bij een afleverpunt van de desbetreffende verzendpartner.

Indien het product bij aankomst beschadigd is, vragen we je vriendelijk dit formulier in te vullen. We zullen een nieuwe lamp versturen zodra wij de kapotte lamp hebben ontvangen.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen gratis in Nederland de bestelling te ruilen. Dit is mogelijk zonder opgave van reden.  Indien mogelijk graag terug sturen in de originele verpakking.

Als we de retourzending hebben ontvangen, wordt deze gecontroleerd en verwerkt. Nadat de retourzending behandelt is, sturen wij een e-mail.

Klik hier om jouw bestelling retour te melden.

Productinformatie

Nee, er zijn geen verborgen kosten bovenop de vermelde prijs. De enige bijkomende kosten zijn de verzendkosten, die duidelijk worden vermeld tijdens het afrekenproces.

Controleer de voorraadstatus van een product met de voorraad filter op onze website. Kies eenvoudigweg de optie “Ja” om beschikbare producten te tonen. Op de productpagina staat ook een banner die aangeeft of het product aanwezig is in onze showroom.

De compatibiliteit wordt niet expliciet vermeld op de productpagina. Neem gerust contact met ons op voor specifieke informatie over de compatibiliteit met andere producten of systemen.

Na je aankoop willen we ervoor zorgen dat je volledig tevreden bent. Daarom bieden we verschillende vormen van klantenondersteuning. Onze e-mailondersteuning staat klaar voor snelle en efficiënte hulp bij vragen of problemen, en onze telefonische klantenservice is beschikbaar voor directe assistentie. We begrijpen dat elke klant uniek is, dus streven we ernaar ondersteuning te bieden op de manier die het beste bij jou past.

Klantenservice

Om contact op te nemen met onze klantenservice na je aankoop, bieden we diverse ondersteuningsmogelijkheden aan. Je kunt snel en efficiënt hulp krijgen bij vragen of problemen via onze e-mailondersteuning. Voor directe assistentie is onze telefonische klantenservice beschikbaar. We begrijpen dat elke klant uniek is, daarom streven we ernaar ondersteuning te bieden op de manier die het beste bij jou past, zodat je volledig tevreden bent.

Voor al jouw vragen over lampen of bestellingen zijn wij telefonisch bereikbaar op 055 – 203 22 78.

Een lamp besteld in onze showroom en toch nog een vraag over jouw bestelling? Heel begrijpelijk! Je kunt onze showroom bereiken op 0318-561160.

Op dit moment is de live chatoptie nog in ontwikkeling en nog niet beschikbaar.

Onze telefonische klantenservice is van maandag tot en met donderdag geopend van 09:00 – 12:30 uur, en van 13:30 – 17:00 uur. Voor vrijdag geldt van 09:00 – 12:30 uur en van 13:30 – 14:30 uur.

Tip: Houd het bestelnummer bij de hand voor een snelle service.

Showroom

Ontdek meer dan lampen in onze showroom. Ervaar persoonlijk advies bij het kiezen van opvallende hanglampen, sfeervolle verlichting of functionele leeslampen. Bezoek ons en samen creëren we de perfecte sfeer in jouw huis.

Nee, niet persé. Onder de “in winkelmand” knop staat of het enkel online of ook in de showroom beschikbaar is. Uiteraard kan elke lamp naar de showroom gebracht worden, op verzoek.

 • Maandag: 13:30 – 17-30 uur
 • Di t/m Donderdag: 09:30 – 17:30 uur
 • Vrijdag: 09:30 – 20:00 uur
 • Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur