✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Woonkamerlampen

Onze toppers..


 

De mooiste merken..

Woonkamer lampen brengen sfeer in uw leefkamer. Het is het vertrek waar je ontspant na een lange dag. In deze comfortabele ruimte kom je even tot jezelf. Woonkamer lampen zorgen er voor dat de woonkamer verlicht wordt en ook de sfeer blijft behouden. Een lamp kan een groot verschil maken. In de leefkamer doe je natuurlijk van alles: je leest je boek, kijkt TV of speelt een gezellig spel met vrienden. De juiste verlichting woonkamer is daarom ook erg belangrijk. Onder lampen woonkamer vallen: hanglampen, staande lampen, tafellampen, plafondlampen, spots en wandlampen. Daarin kan je variëren voor wat betreft staande schemerlampen of staande leeslampen. Uw smaak bepaalt de keuze voor uw woonkamerlamp!


Plafondlampen woonkamer

Bij het maken van een lichtplan voor het kloppende hart van het huis begin je bij de basisverlichting. Onder de basisverlichting valt de woonkamer plafondlamp. Met deze verlichting zorg je ervoor dat de hele ruimte gelijkmatig verlicht word. Het is oriënterend licht, dat je als eerste aan zet in de leefkamer. Sluit de plafondlamp aan op het midden van het plafond. Ga voor een exemplaar die alle kanten op schijnt. Ben je niet op zoek naar een verlichting voor de woonkamer, maar naar verlichting voor de keuken? Bekijk dan welke keukenverlichting wij in het assortiment hebben.


LED woonkamer lampen

Een moderne woonkamer staat bekend om zijn strakke lijnen. Veel van onze verlichting woonkamer passen goed binnen deze woontrend. Maak het plaatje compleet door gebruik te maken van LED woonkamer verlichting. Het is een kleine investering, maar LED lampen kennen veel voordelen. De armaturen verbruiken minder stroom, hebben een lange levensduur, worden niet warm en uiteindelijk scheelt de LED woonkamer lampen ook nog eens in de portemonnee.


Verlichting woonkamer

Ja favoriete accessoires verdienen een plek in de zitkamer om te pronken. Wat is nou mooier om deze spullen uit te lichten met een spot. Door ze aan de muur te bevestigen of aan het plafond kan je ze laten schijnen op je eyecatchers. De meeste spots zijn kantelbaar, handig nietwaar? Dat maakt het eenvoudig om ze de gewenste hoek in te laten schijnen. Heb je een grote boekenkast in je kamer? Richt dan de woonkamerlamp op je boeken. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar het uw favoriete boekje. Ben je niet op zoek naar een verlichting voor de woonkamer, maar naar verlichting voor de keuken? Bekijk dan welke keukenverlichting wij in het assortiment hebben.


Een strakke leeslamp of een praktische uplighter

In de zitkamer verblijven we een groot deel van onze tijd. Goede verlichting is daarom een must. Bij het lezen van je lievelingsboek is het juiste leeslicht van belang. Plaats daarom in de woonkamer een praktische vloerlamp met uplighter en leesarm. Zo behoud je de knusse sfeer in de zithoek, maar heb je ook plezier van de functionele leesarm tijdens lezen van je boek.


Woonstijlen

Woonkamer lampen zijn verkrijgbaar in vele designs, kleuren en stijlen. Bij een landelijke inrichting, passen schemerlampen erg goed. Het schemerlicht zorgt voor een fijne ambiance in het vertrek en benadrukt de knusse sfeer. Houdt u meer van de klassieke woonstijl? Dan zijn bronzen vloerlampen een perfecte aanvulling op de leefkamer. Toch liever industriële verlichting? Kies dan voor robuuste tafellampen die de stoere woonstijl accentueren. Heeft u een moderne woonkamer? Laat u dan verleiden door opvallende designs. Gebruik kleuren om het vertrek een moderne look te geven. Of plaats stalen armaturen met opvallende details. Van welke woonstijl bent u gecharmeerd? Welke lampen woonkamer zoekt u?