woonkamer-mobiel-Nederland
vloerlampen
Vloerlampen
sfeerlamp
Sfeer
hanglamp
Hanglampen
Spots
Spots
vloerlampen-1
Vloerlampen
sfeer-lampen
Sfeer verlichting
hanglampen-1
Hanglampen
spots
Spots

Woonkamer verlichting

-16%
(12 reviews)
 42.18

1-2 werkdagen

-16%
 66.93

1-2 werkdagen

(1 review)
 14.95

1-2 werkdagen

-7%
Nieuw
 65.28

1-5 werkdagen

-11%
Nieuw
 88.74

1-5 werkdagen

SALE
Nieuw
 68.13

1-5 werkdagen

SALE
Nieuw
 67.31

2-3 werkdagen

Welke lamp plaats je op een dressoir?

Een lage kast, oftewel een dressoir, is een meubelstuk die we veel terugzien in de woonkamer. De kast is niet alleen handig voor het opbergen van spullen, maar dient ook als stylingobject. Je zal het ongetwijfeld herkennen; een lage woonkamerkast stylen is toch lastiger dan gedacht. Wat plaats je op het dressoir? Hoe zorg je voor eenheid en toch een eigen twist? Je woonkamerverlichting is niet compleet zonder een dressoirlamp. Hoe kies je de ideale dressoirlamp? Met deze tips (blog!) tover jij het dressoir binnen no-time om tot een gezellig hoekje.

Meer tips over dressoir lampen >

Bekijk tafellampen

Lekker lezen in de huiskamer?

Na een lange dag hard werken is er niets fijner dan niks meer moeten en genieten van je lievelingsserie of je favoriete boek. Hiervoor is de juiste woonkamerverlichting nodig. Wij hebben veel verschillende stijlen en soorten leeslampen in ons assortiment. Wij helpen je een handje en hebben een aantal opties speciaal voor jou op een rijtje gezet.

Zo vind jij jouw ideale leeslamp >

Bekijk leeslampen
leeslamp
Staande leeslampen
leeslampen
Staande leeslampen
bureaulampen
Bureaulampen
Bureaulampen
Bureaulampen
Pendellamp
Pendellampen
pendellampen
Pendellampen
hanglamp-glas
Glazen hanglampen
glazen-hanglampen
Glazen hanglampen

Een woonkamer lamp boven de salontafel?

Niet gebruikelijk, maar maakt het wel af! Hanglampen boven de salontafel zijn niet heel gebruikelijk, toch kan het zorgen voor net die ene sprankel licht die je nodig hebt. Ook kan je de persoonlijke sfeer in huis accentueren met een stoere hanglamp. Plaats hanglampen boven de salontafel hoger, dan dat je zou doen boven de eettafel. Zo verklein je de kans op het stoten van je hoofd aan de lamp en zo wordt je zicht niet verhindert, wel zo fijn als je naar je lievelingsserie kijkt op de televisie.

Heb je geen grote woonkamer, maar wil je wel een hanglamp plaatsen?

Dat kan! Een hanglamp boven de salontafel hoeft niet te betekenen dat je gelijk gaat voor de grootste hanglamp die er bestaat. Je kan ook gaan voor een subtiel exemplaar. Kies een kleine pendellamp, draadlamp of juist een glazen hanglamp om de ruimte open te houden. Dankzij deze woonkamer lamp creëer je een groter en luchtiger effect in de huiskamer.

-14%
(12 reviews)
 136.98

1-2 werkdagen

-13%
 34.81

1-2 werkdagen

-13%
(8 reviews)
 43.41

1-2 werkdagen

-18%
(5 reviews)
 57.58

1-2 werkdagen

-17%
(2 reviews)
 58.20

1-2 werkdagen

Woonkamer lampen voor in de vensterbank?

De vensterbank in de woonkamer is een plaats waar je kan uitpakken qua styling. Je kan je decoratiestukken minimalistisch houden of je kan het juist vol zetten met gezellige plantjes. Maar, hoe zet je deze items op de vensterbank? Hoe ga je hem afstylen? Want eerlijk is eerlijk; jij bent niet de enige die de vensterbank ziet!

Ook voorbijgangers kunnen blij verrast worden door je creatieve sierplank. Wat plaats je op een smalle vensterbank? Hoe creëer je meer privacy, zodat voorbijgangers jou niet op de bank zien zitten? Is de venterbank een onderdeel van je woonkamer verlichting? Genoeg vragen om gelijk mee aan de slag te gaan. Ik laat je het licht zien!

Ondek hoe! Je leest het in onze blog : venterbanklampen 

landelijke-tafellampen
landelijke tafellamp
Landelijk
Stolplampen
stolp-lamp
Stolplampen
eettafelllamp
Eettafellamp

Eethoek in de woonkamer?

De eethoek is steeds meer een onderdeel van de woonkamer. Met de juiste verlichting woonkamer zorg je voor een gezellige en toch praktische sfeer. We raden daaromdimbare verlichting aan in de leefruimte. Zodat er echt geleefd kan worden. Lekker een boekje lezen of romantisch tafellen met het hele gezin.

Bekijk alle eettafel lampen