Stalen booglampen

Stalen booglampen zijn lampen die overal ingezet worden. Zo gebruik je ze om je eettafel of salontafel te verlichten. Je plaatst ze in een donkere hoek om sfeer te creëren of je knutselt of leest onder het aangename licht van een booglamp. Ze kennen heel wat succes en zijn zeker het overwegen waard om ze in huis te halen!

Toont alle 9 resultaten

Vijflichts vloerlamp LED Mexlite Synna staal

Dimmer - op product|189 cm|4,5W
(11 reviews)
 179.95

1-2 werkdagen

Stalen booglamp met witte kap Mexlite Solva

Aan/uit schakelaar - in het snoer|Niet dimbaar|185 cm
 129.95

1-2 werkdagen

  • Gratis retourneren in NL
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 9.4/10 klantbeoordeling

Verstelbare staande lamp Steinhauer Gramineus staal/grijs

Aan/uit schakelaar - in het snoer
 329.95

1-2 werkdagen

Staande lamp met lange arm Steinhauer Prestige Chic okergele kap

Aan/uit schakelaar - in het snoer
 334.95

1-2 werkdagen

Stalen staande lamp met knikarm Steinhauer Prestige Chic beige kap

Aan/uit schakelaar - in het snoer
 329.95

1-2 werkdagen

Stalen vloerlamp met knikarm Steinhauer Prestige Chic witte chintz kap

Aan/uit schakelaar - in het snoer
 314.95

1-2 werkdagen

Stalen booglamp met knikarm Steinhauer Prestige Chic wit linnen kap

Aan/uit schakelaar - in het snoer
 329.95

1-2 werkdagen

Moderne witte vloerlamp met beige Mansur

Voetschakelaar|210 cm
 204.95

2-3 werkdagen levertijd

Stalen knikarm vloerlamp Steinhauer Prestige Chic groene kap

Aan/uit schakelaar - in het snoer
 334.95

1-2 werkdagen


Booglampen in staal zijn trendy

Staal is stoer en tegelijk toch elegant. Booglampen in staal zijn hiervan een perfecte voorbeeld. Staal is een materiaal dat de laatste jaren terug erg gewaardeerd wordt. Het is duurzaam en sterk en makkelijk in onderhoud. Een voorwerp in staal heb je voor de rest van je leven. De booglampen in staal volgen de woontrends op de voet. Je hebt keuze tussen verschillende kleuren en materialen van lampenkappen. Zo kun je je booglamp volledig afstemmen op je interieur, je meubelen, je bestaande verlichting en je accessoires.

Waarom kies je voor een stalen booglamp?

Er zijn zoveel redenen waarom je voor een stalen booglamp kiest. Vooreerst is er de look. Een stalen booglamp is gewoon mooi! Het is een soort van combinatie van een staanlamp met een hanglamp. Ze neemt heel weinig plaats in en je hoeft geen extra lichtpunten te voorzien in muren of plafonds. Je plaatst ze waar je wilt, je kunt de hoogte instellen en je bekomt een aparte sfeer met een booglamp. Het staal geeft nog een extra mooie schittering doordat ze het licht van de omgeving subtiel weerkaatst.

Een extra touch in je woning

Een booglamp is net iets anders dan een gewone staanlamp of een hanglamp. Ze springt in het oog van zodra je een kamer binnenkomt. Je mag je stalen booglamp gerust als een soort van kunstwerk beschouwen. Ook op momenten ze niet brandt, is ze decoratief. Waar wand-, hang- of staanlampen maar gewoon aanwezig zijn als ze niet branden, staat een booglamp gewoon te pronken in de kamer.

Moderne tijden: moderne eisen

Je verlichting moet tegenwoordig aan andere eisen voldoen dan de vroegere verlichting. Je verwacht zuinig verbruik en dimbaarheid. De lamp moet geschikt zijn voor alle soorten verlichting (LED bijvoorbeeld) en daarbij moet ze nog decoratief zijn ook. Vergeet niet dat hedendaagse mensen makkelijk en vaak verhuizen. Ook dan is het belangrijk dat je je verlichting eenvoudig kunt meenemen en ze een nieuwe plaats kunt geven. Geen nood: stalen booglampen voldoen aan al deze eisen. De ontwerpers zijn zich bewust van de moderne noden en brengen alsmaar meer lampen op de markt die hieraan voldoen. Misschien wordt de booglamp wel dé lamp voor de toekomst?