Witte booglampen

Witte booglampen zijn eigentijds en trendy. Ze stralen klasse uit en geven extra allure aan een kamer. Een witte booglamp is dé ideale blikvanger als het om verlichting gaat. Ze is niet alleen functioneel, maar ook bijzonder decoratief.


Wit als ideale kleur

Wit komt heel veel voor in hedendaagse interieurs. Zowel in loftwoningen en landelijke interieurs, als in moderne en futuristische huizen wordt gretig gebruik gemaakt van wit. Wit is een gemakkelijke en dankbare kleur die bij alles past. Wit creëert een frisse look en licht je kamer op. Met een booglamp in wit kun je nooit verkeerd doen, waar je ze ook plaatst. Zet je ze tegen een witte muur of tegen een donker gekleurde muur? In beide gevallen is ze een eyecatcher. Je witte booglamp is te combineren met allerlei accessoires en meubels in wit of andere kleuren. Ook al veranderen de woningtrends regelmatig (bijna jaarlijks!), toch zal jouw witte booglamp deze trends makkelijk trotseren en nog jaren lang meegaan!

Kies de juiste look

Er is keuze uit verschillende ontwerpen en uitvoeringen van witte booglampen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen een bolvormige of een cilindervormige lampenkap. De ene heeft een heel andere uitstraling dan de andere. Of kies je voor een stoffen lampenkap waar het licht zacht doorheen schijnt? Of ga je eerder voor een ondoorschijnende lampenkap die het licht gericht naar beneden laat schijnen? Je kunt uiteraard ook spelen met de hoogte van de lamp. De poot is verstelbaar zodat je je lichtbron dichtbij of veraf kunt brengen. Ook dat bepaalt de sfeer die jouw lamp uitstraalt.

Wit: een keuze die blijft

Als je kiest voor een witte booglamp, kies je voor langdurig plezier. De look van een witte booglamp is zo eigentijds dat ze nog heel wat jaren trendy zal blijven. Bovendien zijn de huidige booglampen uitgerust met de laatste nieuwigheden zoals dimbaarheid en fittings die geschikt zijn voor alle lichtbronnen. Ze voldoen aan alle moderne eisen zodat je voor jaren goed zit! Je zult ook merken dat je je booglamp in wit geregeld een andere plaats zult geven. Je plaatst ze in de eetkamer of salon, knutselkamer, slaapkamer of hal. Ze past overal! Wit blijft trendy en een booglamp blijft trendy. De combinatie van deze twee is gewoon ideaal. De keuze voor een dergelijke booglamp is daarom een goede investering voor de toekomst.