Spiegellamp

Bijna elke dag begin je met een vast ritueel. Als eerste bezoek je de badkamer om daar vervolgens de dag te starten. Je poetst je tanden, je flost je gebit, föhnt je haar en vervolgens breng je je dagelijkse make-up aan. We maken heel wat uurtjes door op de badkamer voor de spiegel. Bij alle handelingen heb je goed licht nodig, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Met de spiegellamp! Spiegellampen zijn de oplossing voor het juiste licht!

Taakverlichting

Spiegelverlichting wordt geklemd op de spiegel of wordt boven of naast de spiegel geplaatst. Het zorgt ervoor dat bij welke handeling dan ook, het juiste licht aanwezig is. In de badkamer heb je vaak algemene verlichting, maar dat is geen ideaal licht voor het epileren van je wenkbrauwen. Daarvoor is een spiegellamp praktisch.

Het luxe hotelgevoel

Een weekend weg in een luxe hotel zorgt voor een fijn vakantiegevoel. In de meeste hotels zijn de badkamers echte eyecatchers. Je wilt er niet meer weg. Een groot ligbad, een inloopdouche en een grote spiegel boven de wasbak maakt het compleet. Het luxe spagevoel is gelijk aanwezig! Je wilt niet meer weg uit de ruimte. Voor alle badkamerfacetten is goede verlichting nodig. Als je in bad ligt wil je het licht kunnen dimmen. In de douche wil je de grote lamp aan hebben. Bij de spiegel wil je je make-up bijwerken voor de avond uit. De meeste hotels zijn voorzien van spiegelverlichting. Zijn het geen klemlampen, dan is het wel een mooie badkamer spiegellamp aan de zijkant of boven de spiegel. Dit badkamergevoel wil je graag meenemen naar huis. En dat is mogelijk! Tover je badkamer om tot het luxe hotelgevoel met spiegelverlichting!

Studentenkamer

Heb je een krappe studentenkamer, maar heb je wel goed licht nodig bij de spiegel? Dan biedt een spiegellamp uitkomst. Spiegelverlichting is ruimtebesparend, effectief en praktisch. Dat kan je zeker gebruiken in een studentenkamer! De ruimte is schaars, maar op deze manier zet jij licht in op de juiste wijze. Niets is fijner dan het tutten met de meiden voor een stapavond of je haren snel in model brengen voor college. Welk voordeel biedt spiegelverlichting voor jou?

Spiegelverlichting badkamer

Een badkamer kent vele doeleinden. Voor elk aspect worden er weer andere eisen gesteld aan verlichting. Voor ontspanning wil je gedimd licht, voor het epileren van je wenkbrauwen wil je de spiegellamp en voor het wassen van je handen gebruik je de badkamer plafondlamp. Lampen moeten aansluiten bij jouw persoonlijke comfortgevoel. Bekijk onze collectie spiegelverlichting om jouw favoriet te kiezen. Waar hang jij de spiegellamp?