Resultaat 1–36 van de 292 resultaten wordt getoond

 • 9.1 Klantbeoordeling
 • 9,2 klantbeoordeling
  Meer dan 600 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2.
 • Betalen zoals jij dat wilt!
  Achteraf betalen met Klarna, iDeal, Mastercard of met de Visa, bij Directlampen kan het.
 • Gratis verzending & retour!
  Alle bestellingen ongeacht de orderwaarde worden gratis verzonden en kunnen gratis retourneert worden!
 • 9.1 Klantbeoordeling
 • 9,2 klantbeoordeling
  Meer dan 600 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2.
 • Betalen zoals jij dat wilt!
  Achteraf betalen met Klarna, iDeal, Mastercard of met de Visa, bij Directlampen kan het.
 • Gratis verzending & retour!
  Alle bestellingen ongeacht de orderwaarde worden gratis verzonden en kunnen gratis retourneert worden!

LED verlichting

Verlichting speelt een erg belangrijke rol bij het creëren van een huiselijke sfeer waar gezelligheid en comfort centraal staan. Er zijn talloze manieren om de verlichting perfect bij de stijl van de woning te doen passen, maar led verlichting is toch wel een van de beste keuzes die je kan maken! Dergelijke verlichting biedt echt alleen maar voordelen, op alle mogelijke vlakken, en een duidelijk overzicht daarop is dan ook belangrijk.

-29%
Waardering 5.00 uit 5
69.95 49.95
-20%
Waardering 5.00 uit 5
149.95 119.95
-47%
Waardering 4.33 uit 5
299.95 159.95
-25%
Waardering 5.00 uit 5
79.95 59.95
-12%
Waardering 4.00 uit 5
124.95 109.95
-13%
Waardering 4.50 uit 5
79.95 69.95

De voordelen van LED-lampen

Led verlichting is de laatste jaren alleen maar populairder geworden in huishoudens, juist door de talloze voordelen die het biedt op vlak van stijl, energiebesparing, enzovoort. Deze voordelen maken het alleen nog maar eenvoudiger én aangenamer om LED verlichting te gebruiken bij de inrichting van de woning!

LED verlichting in spots

Spots zijn de ideale verlichting om een moderne sfeer te creëren in huis. Of je nu spots in de inkomhal wil ophangen of ze in de muur wil plaatsen voor een uniek licht in de ruimte, LED-verlichting is de ideale manier om dat te doen. Spots maken immers deel uit van een moderne interieur, en die uitstraling wordt door LED-lampen alleen nog maar beter in de verf gezet.

Een klassiek stijl..

Gewoon omdat LED verlichting een relatief nieuw uitvinding is, wil nog niet zeggen dat men er alleen moderne interieurs mee kan uitrusten. LED verlichting biedt het voordeel dat dergelijke lampen in zowat elke mogelijke uitvoering verkrijgbaar zijn en dus ook deel kunnen uitmaken van een klassiek interieur. Zo kan je LED lampen ook gebruiken in klassieke lampenkappen of landelijke luchters, zodat je het beste van twee werelden hebt: een moderne, efficiëntie verlichting in een klassiek, gezellig jasje.

..of juist de moderne kant opgaan!

Aan het andere eind van het spectrum bevindt zich dan natuurlijk de modernste vorm van verlichting. De mogelijkheden met LED verlichting binnen het interieur zijn oneindig: van moderne, gekleurde lichten onder de gordijnen, die een unieke lounge sfeer teweegbrengen, tot kleine LED hanglampjes die je in vazen steekt en perfect als sfeerlicht kunnen dienen, alles is mogelijk.

Daarbij komt ook nog dat, hoe veel LED verlichting je ook in de woning gebruikt, het verbruik altijd lager zal zijn in vergelijking met gewone lampen. Zo kan je dus de sfeer van de kamer een niveau hoger tillen, zonder een hogere energiefactuur te krijgen!

LED verlichting op feestdagen

Feestdagen zijn hét moment om je mooiste verlichting boven te halen en ook daarvoor is LED verlichting geschikt. Dergelijke verlichting komt tegenwoordig zelfs in de vorm van kerstballen die je aan de boom kan hangen of futuristische, staande lampen met LED verlichting in alle mogelijke kleuren. Op feestdagen zoals Nieuwjaar is het altijd leuk om lampenslingers op te kunnen hangen met LED lampen: sfeervol én goedkoop. Het is duidelijk dat de mogelijkheden van LED-lampen oneindig zijn en juist daarom kiezen steeds meer mensen voor deze vorm van verlichting. Naast de energievoordelen creëert dergelijke verlichting een unieke sfeer in huis - en dat is op zich al reden genoeg om er gebruik van te maken!