Nu 2016 bijna voorbij is, is het tijd voor een spetterende start van het nieuwe jaar. Hoe zet je de sfeer beter in huis, dan met opvallende lampen? Om jou een eind op weg te helpen, zet ik de meest spraakmakende lampen op een rijtje voor je. Op welke lamp laat jij je oog vallen?

De gouden overwinning!

Heb je een spectaculair jaar achter de rug? Ga dan voor de gouden overwinning! Gouden lampen zijn opvallend en chique tegelijk. De Lima staaflamp is er zo een. Betaalbaar design met een luxe uitstraling. Door diverse staaflampen boven de tafel te hangen creëer je een speels effect. Maak gebruik van een XXL lichtbron om het effect te accentueren. Deze Lima pendellamp is ook een prachtige eyecatcher naast je bed! Geef de slaapkamer het luxe hotelgevoel met de gouden hanglamp.

Het gezelligheidsdier!

Een jaar waarop je kan terugblikken met een glimlach? Ga dan voor het gezelligheidsdier! De unieke lampen van Seletti zijn een lust voor het oog, speels én spraakmakend. Kleedt de oudjaarsavond aan met de apenlamp en je hebt in no-time het gezellige sfeertje in huis. Het wachten op de visite wordt zo een stuk leuker!

Krachtig én stoer!

Is jou jaar een heftig jaar geweest waar je toch kracht uit kan putten? Heb jij je stoer en groot gehouden de afgelopen tijd? Accentueer dat dan met de fabriekslamp van Lumidem. De opvallende en robuuste vormgeving van de lampen kan werkelijk waar alles aan! Hij kan best tegen een stootje, net als jij. Hang de industrielamp in de hal of boven de ronde eetkamertafel. Laat hem de hoofdrol spelen in jou interieur! Oftewel, steel de show met Fender.

De boekenwurm!

Gun je jezelf wel eens een ontspanmomentje? Het hele jaar door ben jij de boekenwurm geweest die streeft naar het hoogst haalbare. Een mooi doel, maar relaxen is net zo belangrijk. Leg je boek weg op de Bookshade en maak je handen vrij voor andere dingen. Ga lekker knutselen bij het perfecte licht van de wandlamp!

Hoe omschrijf jij het afgelopen jaar? Tijd voor een frisse wind door je huis met een lamp van steinhauer. Niet alleen een opzichtig item in huis, maar ook zegt de lamp veel over jouw karakter! Naar welke lamp gaat jouw voorkeur?

Posted in Directlampen door

Linda Kroon