Hoe kan ik mijn lamp dimmen?

dimbare vloerlamp office magna

Niets is vervelender dan dat de de hoeveelheid licht niet past bij de sfeer van het moment. Te veel licht voor een gezellige sfeer of te weinig licht om een goed boek te lezen. Hoe kan ik mijn lamp dimmen? Met welke dimmer moet ik mijn Zenza lamp dimmen? Hieronder ga ik je een handje te helpen.

Kan ik mijn lichtbron dimmen?

Het is belangrijk om te controleren of het technisch mogelijk is om de lichtbron te dimmen.

Kan ik mijn lamp met transformator dimmen?

Heeft de lamp van porselein een elektronische transformator? Veel van deze transformatoren zijn dimbaar met een standaard dimmer. In sommige gevallen is een elektronische dimmer nodig. Bij twijfel informeer bij je leverancier, anders loop je het risico dat de transformator het begeeft.

Welke dimmer moet ik kiezen voor mijn hanglamp?

De schakelaar voor de hanglamp kan je meestal vervangen door een inbouwdimmer. Kies hetzelfde merk van schakelmateriaal. Zo weet je zeker dat het past, dezelfde vorm en kleur heeft. Er zijn ook dimmers verkrijgbaar voor dubbele schakelaars.

Durf te combineren met kleuraccenten en materialen! Kies bijvoorbeeld voor de Scandinavische wandlamp of scandinavische tafellampen. Hoe heb jij je huis omgetoverd tot een Scandinavisch thuis? En wat kan er volgens jou echt niet ontbreken in een Scandinavisch interieur? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.