Lief dagboek…

Als je ons volgt op Instagram en Instastories ben je al behoorlijk op de hoogte van het dagelijkse leven op kantoor van Directlampen. We plaatsen niet alleen leuke kijkjes achter de schermen, ook delen we onze snacks en laten we personeel zien. ►

Morning Monday

Het begin van de week, oftewel de maandag. Vandaag is een bijzondere dag aangezien er twee Franse stagiaires beginnen. Niet alleen voor hun een spannende dag, maar ook voor ons. Het klikte direct met Sophie en Maude. Zij gaan aan de slag met de Franse website en social media kanalen. Zij zullen het team versterken tot eind Juni. Trés bien!

Daar is de dinsdag

Er staan spannende projecten op de planning, waaronder deel 2 van de winkelverbouwing. Het eerste deel van de winkel is al in een nieuw jasje gestoken, maar deel 2 gaat van start in een paar weken. Vandaag gaan staat er een brainstorm geplant om plannen te smeden voor de styling van deel 2. Van de vloer tot het behangetje aan de wand, over alles wordt nagedacht! Een leuke en creatieve dag als je het ons vraagt!

Waanzinnige woensdag

Op kantoor zijn we niet alleen van de lange termijn plannen, ook kunnen we wispelturig zijn. Zo hebben we een strakke deadline voor onszelf opgelegd om zo snel mogelijk de volledige collectie online te plaatsen. Deze deadline zal vrijdagmiddag zijn. Dat betekent vlammen met z’n allen! Niet alleen photoshoppen, maar ook zorgen we voor overzichtelijke specificaties en schrijven we teksten. Je kan je voorstellen dat het behalen van deadlines een kick geeft, dus fingers crossed! Tussen de drukte door is het tijd voor gezonde snacks. Natuurlijk kan je gaan voor een normale kiwi, maar deze opgeleukte stukken fruit pak je een stuk sneller!

Dolle donderdag

De week is weer doormidden, de tijd vliegt voorbij op kantoor. Elke week herinneren we elkaar er weer aan dat de tijd sneller gaat dan gedacht. Vandaag zijn we aan het strijden voor de deadline, maar staat de inkoop van nieuwe lampen ook weer op de loer. Welke lampen gaan we toevoegen in onze collectie? Met onze plakkertjes zoeken we naar de pareltjes die passen bij ons assortiment. De rennen-vliegen dag sluiten we af met een gezellig etentje in Apeldoorn. Niet alleen gezellig voor de nieuwe meiden, maar wij elk excuus is weer een reden voor een uitje!

Funky friday

De laatste uurtjes voor het weekend, oftewel het is vrijdag. Vandaag gaan we voor de deadline met z’n allen! Tuuuuut tuuuuuttt, elke vrijdag komt hier een busje langs met broodjes kroket. Vrijdag is vaak onze cheatday, dus een fout broodje kroket smaakt goed. Na de lunch wandelen we graag of spelen we een potje kaarten. Zo ook vandaag! Later plaatsen we deze blog online en werken we de laatste uurtjes aan de nieuwe producten op de website. En toen was het ineens 14.30 uur! Dat betekent dat het tijd is voor weekend! Heb jij al plannen?