Blijf niet achter!

Directlampen-instagram

Afgelopen donderdag was het moment daar, we hebben de 1500 volgers bereikt. Een feestje als je het mij vraagt. Volg jij ons al of ben je nog niet bekend met onze Insta? Wat kan je vinden op ons account?►

Kijkje achter de schermen

Dagelijks kan je op instastories in de gaten houden waar we aan werken. Je ziet niet alleen toffe behind the scenes van bijvoorbeeld shoots, maar we stellen je ook graag voor aan ons team. Verder delen we graag onze favoriete drankjes, feestmomentjes en nieuwe collecties. Benieuwd wat er zich achter de schermen afspeelt? Volg dan ons account om dagelijks te spieken naar onze stories.

Toffe settingen & motiverende quotes

Waar het bij ons om draait is natuurlijk verlichting. Met kwalitatief hoogwaardige foto’s doen wij ons best om de lampen zo perfect mogelijk op beeld te krijgen. Het liefst in een toffe setting om meer gevoel te geven aan het shot. Naast het posten van sfeerafbeeldingen, zijn we ook dol op motiverende quotes. Niet alleen hangt onze wand op kantoor vol met fijne spreuken, maar deze delen we ook graag met jou. Wat is jouw favoriete quote?

Direct message

Je zal het vast niet ontgaan zijn dat wij dol zijn op toffe sfeerplaten. Die maken we niet alleen zelf, maar ook werken we graag samen met (interieur)bloggers. Hoe leuk is het om een lamp in verschillende ruimtes terug te zien? Bloggers waar we momenteel mee samenwerken kan je vinden op ons Instagramaccount onder het kopje ‘’getagt’’. Hier vind je alle samenwerkingen met instagrammers. Denk jij dat wij wel eens wat voor elkaar kunnen betekenen? Stuur ons dan een DM via Instagram. Wie weet werken wij binnenkort wel samen!

Gluren door de instamuren

Vind jij het ook leuk om door de Instaraampjes naar binnen te gluren bij anderen? Wij ook! Deel jou directlampen aankoop door gebruik te maken van #directlampen en tag ons in je foto. Wij nemen graag een kijkje!

Lamp winnen?

Voor je dagelijkse dosis inspiratie ben je bij ons Instagramaccount aan het juiste adres. Elke dag updaten wij onze instastories en een aantal keer per week posten wij inspirerende sfeerplaten. Maar wist je dat wij ook leuke winacties hebben op onze pagina? Welke lamp zou jij willen winnen?

Heb jij een account op Instagram? Volg jij ons al op ons Instagramaccount? Check snel de pagina en vergeet niet om te abonneren (het is gratis & nog leuk ook!). Vergeet niet te liken, reageren of deel jou aankoop met de #directlampen!