Bronzen hanglampen

Bronzen hanglampen stralen klasse uit. Brons brengt een warme en sfeervolle gloed in huis. Een bronzen hanglamp is net iets anders dan een koperen hanglamp.

Het heeft een diepe kleur. Sommige bronzen hanglampen zien er wat verweerd uit. Andere hanglampen in brons zijn glimmend afgewerkt. Bepaal welke sfeer jij wil creëren in je woning en kies afhankelijk hiervan jouw bronzen hanglamp.

Een hanglamp in brons past bij klassiek en modern

Brons heeft het voordeel dat het een neutrale kleur heeft. Brons is makkelijk te bewerken en daarom is het ook geschikt om in allerlei vormen te gieten: strak, met krullen, rond of vierkant. Zo bekom je moderne of klassiek gerichte bronzen hanglampen. Bij moderne woningen kies je bijvoorbeeld voor een bronzen armatuur met strakke schotelvormige lampenkappen. In een traditionele stijl passen bronzen kroonluchters of een lantaarnvormige bronzen hanglamp. In lofts zie je vaak stoere klokvormige bronzen hanglampen.

Mooie combinaties

Brons komt niet alleen in een bronzen hanglamp voor. Je vindt bijvoorbeeld bronzen deurkrukken, vazen en kunstvoorwerpen in brons. Zo kun je je hanglamp in brons mooi combineren met andere elementen in je huis. Laat ze in elke kamer terugkomen, zodat je brons als leidraad in je woning bekomt. Bronzen hanglampen staan bijvoorbeeld heel mooi bij een apart bijzettafeltje in brons. Of leg een paar bronzen objecten samen op een kast en verlicht ze met bronzen hanglampen. Overdrijf echter niet, maar maak van je hanglamp in brons een eyecatcher en combineer deze op een leuke manier met andere accessoires. Bij de juiste verhoudingen brengt brons gegarandeerd een gezellige sfeer!