✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Houten hanglampen

Hout wordt meer en meer in onze interieurs gebruikt. Houten ramen en deuren, houten vloeren en meubels en accessoires in hout zijn volop in opmars. Sinds kort storten ontwerpers van verlichting zich volop op hanglampen hout. In deze hanglampen hout combineren ze hout met andere materialen, ofwel vervaardigen ze het armatuur en de lampenkappen volledig in hout. Afhankelijk van welke sfeer je wil creëren, kies je voor veel of weinig hout aan je hanglamp hout. Welk model je ook kiest, een hanglamp in hout is gezellig en creëert een warme sfeer.

Showing 18 products

Hout en verlichting: de perfecte combinatie

Verlichting speelt een belangrijke rol in het creëren van sfeer. Je meubels zien er heel anders uit bij gezellig licht dan bij koel en koud licht. Hout is een dankbaar materiaal om gezelligheid te creëren. Het straal rust uit en brengt de natuur in huis. Houten hanglampen combineren deze twee elementen. Een hanglamp in hout speelt zowel met de vormen als met het materiaal. Een klokvormige lampenkap in hout heeft een heel andere uitstraling dan diezelfde lampenkap in chroom of brons. Een draadlamp waarbij een beetje hout is gebruikt, ziet er opeens minder koel uit.

Diverse uitvoeringen van de hanglamp hout

Hout laat zich makkelijk bewerken. Je krijgt dan ook alle gangbare modellen van hanglampen, maar dan in hout uitgevoerd. Een hanglamp hout met kralen is hiervan een mooi voorbeeld. Je herkent meteen de ouderwetse kristallen luchter, maar het hout geeft deze een moderne look. Zo vind je bijvoorbeeld een draadlamp (of ook wel stal-lamp genoemd) waarbij de draden door hout zijn vervangen. Deze hanglamp in hout is plots heel wat stijlvoller dan een eenvoudige draadlamp. En wat denk je van de houten hanglamp, gebaseerd op de vroegere papieren bollen? Een hanglamp in hout bestaat in zoveel variaties, dat jij zeker de juiste hanglamp hout vindt voor bij jou thuis.

Hout is een duurzaam materiaal

Als je voor een houten hanglamp kiest, ga je meteen voor een duurzaam materiaal. Het is sterk en het vermindert de afvalberg. Net als bij alle hedendaagse lampen zijn er LED lampen en dimbare hanglampen in hout te verkrijgen. Daarmee sluit je aan bij de trend van energiebesparing. Een hanglamp in hout is heel gebruiksvriendelijk. Je hoeft je houten hanglamp enkel regelmatig schoon te houden met een vochtig doek. Meer onderhoud vraagt jouw houten hanglamp niet. Hanglampen in hout behouden hun oorspronkelijk look. Ze verkleuren of vervormen niet met de jaren. Een hanglamp in hout heb je als het ware voor heel je leven. Maar geen nood: de trend van een hanglamp in hout zal nog jaren blijven voortduren.