Showing all 10 results

Op zoek naar een mooie en nuttige babykamer lamp?

Is er een baby op komst en ben je druk bezig om de babykamer in te richten? Dan mag een babykamer lamp zeker niet op het lijstje ontbreken. De verlichting is namelijk ontzettend belangrijk in de kamer van je kindje. Niet alleen zorgt een lamp babykamer voor het nodige licht in het donker. De juiste verlichting kan ook zorgen voor een fijne sfeer in de ruimte. Gelukkig is het aanbod uitgebreid, zodat er voor alle situaties en wensen een geschikte lamp babykamer te vinden is.

-20%
62.95 50.36
-20%
62.95 50.36
-20%
62.95 50.36
-20%
62.95 50.36
-40%
169.95 101.97
-15%
36.95 31.47
59.95
111.95
-20%
74.95 59.96

Lamp babykamer voor een jongen of meisje

Wanneer je weet wat het geslacht van je kindje is, kun je hier eventueel rekening mee houden bij het maken van de keuzes voor de verlichting. Houd je van het traditionele kleurgebruik van een lamp babykamer roze voor een meisje of blauw voor een jongen? Dan kun je op zoek gaan naar lampen in een van deze kleuren. Natuurlijk zijn er ook nog genoeg andere kleuren te vinden wanneer je toch liever voor een andere stijl gaat.

Babykamer lamp met neutrale uitstraling

Steeds vaker wordt er gekozen voor een neutrale kleur voor een lamp babykamer meisje of lamp babykamer jongen. Hierdoor heb je nog meer vrijheid in het bepalen van de uitstraling van de babykamer. Erg populair is de lamp babykamer mintgroen. Deze kleur is zowel vrolijk, als subtiel. Mintgroen kan makkelijk met verschillende kleuren en stijlen gecombineerd worden. Er zijn echter nog genoeg andere neutrale opties voor een babykamer lamp, zoals de kleuren wit, grijs, beige, geel of rood.

Verschillende lampen voor de babykamer

In een babykamer kun je verlichting op verschillende manieren gebruiken. Zo kun je gebruikmaken van een plafond- of hanglamp als centrale verlichting. Wanneer je meer licht nodig hebt, bijvoorbeeld bij de commode of een stoel, kun je wandlampen, tafellampen of staande lampen gebruiken. Vooral een staande lamp babykamer kan handig zijn, aangezien je deze eenvoudig overal in de ruimte kunt plaatsen. Natuurlijk is het ook mogelijk om daarbij te kiezen voor een nachtlampje, zodat je kindje nog wat licht heeft in het donker. Dit kan ook handig zijn voor de slaperige papa's en mama's wanneer ze ‘s nachts bij hun kindje gaan kijken.

Lamp babykamer bij Directlampen

Ben je op zoek naar een lamp babykamer? Kijk dan eens rond tussen het aanbod van directlampen.nl. We bieden verschillende soorten en kleuren babykamer lampen aan. Wanneer je gevonden hebt wat je zoekt, kun je de lamp babykamer eenvoudig online bestellen. Je betaalt geen verzendkosten en op werkdagen voor vier uur ‘s middags besteld, betekent meestal de volgende dag in huis. Zo kun je snel gaan genieten van de door jou gekozen babykamer lamp.