Groene lampen

Groene lampen zijn helemaal van deze nu! Deze veelzijdige kleur is al een tijdje niet meer weg te denken uit ons interieur. Groene accessoires, meubels en verftinten zie je overal. Gelukkig zijn er genoeg groene lampen die aansluiten op deze trend. Welke kleur groen vind jij het mooist bij een lamp? Groene lampen zijn erg praktisch voor elke kamer.


En wist je dat je met de kleur groen stress kan verminderen? Tijdens de drukte in ons dagelijks leven is het fijn om bij thuiskomst te ontspannen. Werk met groene elementen in de vorm van groene lampen om een oase van rust te creëren.

Natuur naar binnen halen

Een enorme hype in de woonwereld is de botanische woonstijl. Haal het buiten naar binnen en geef zuurstof aan de ruimte. Denk aan levendige varens, hang- en vetplanten of cactussen. Maak daarnaast gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, riet of natuursteen. Deze woonstijl komt terug in botanisch behang, grote planten in iedere ruimte in huis en in woon accessoires. Groen zorgt voor balans en geeft energie. De groene kleur van onze lampen past perfect bij een botanische interieurstijl. De groene lampen geven de ruimte een extra uniek detail.

De keuze voor direct licht of indirect licht

Onze groene lampen zijn te koop als vloerlampen, staande lampen, hanglampen, lichtspots en meer. Hierdoor verkopen we bij Directlampen altijd wel een perfecte aanvulling op je huidige interieur. De groene lampen in ons assortiment bestaan uit lichtbronnen die zowel direct licht als indirect licht verspreiden.

Nieuw licht op de zaak

Groen werkt heel erg goed als accentkleur en is eenvoudig te combineren. Groene lampen brengen de rust waar je naar zoekt. Groen is niet zomaar een kleur, daarin kun je denken aan allerlei tinten. Van olijfgroen tot smaragdgroen en van grasgroen tot aan pastelgroen. Door meerdere variaties groen met elkaar te combineren breng je harmonie in het spel. Kies een lamp groen voor op het bureau, een staande groene lamp of werk met meerdere groene lampen boven de eettafel. Zorg wel voor de juiste balans in huis. Gebruik de natuurtint niet in overdaad, maar zorg dat de kleur evenwichtig terugkomt. De groene kleur van onze lampen zijn perfect als industriële lampen voor een industriële inrichting. Ook passen de groene lampen bijzonder goed bij een landelijke stijl, moderne interieurstijl en natuurlijk de Scandinavische stijl.

Duurzaamheid in huis

Door middel van led lampen in je groene lamp bespaar je geld en krijg je een duurzamer huishouden. Tegenwoordig zijn led lampen niet alleen maar in hard wit licht te koop maar ook met warm wit licht. Hierdoor creëer je de mooiste sfeer in de verschillende ruimtes van je huis met een groene lamp.

De service van Directlampen

Op zoek naar de mooiste groene lampen of misschien wel naar rode lampen, koper lampen of zwarte lampen? Die koop je natuurlijk gemakkelijk online bij Directlampen. Ben je benieuwd hoe de lamp in het groen er in het echt uitziet? Voordat je een online aankoop doet, kun je ook onze showroom in Veenendaal bezoeken. In onze grote showroom is al onze binnenverlichting en buitenverlichting uitgestald. Hierdoor krijg je een goed beeld van onze lampen.

Ga je binnenkort je huis verbouwen of je interieur vernieuwen? Onze adviseurs staan voor je klaar! We kunnen samen met een lichtplan opstellen waarbij je de perfecte combinatie van direct licht, indirect licht en natuurlijk het mooiste sfeerlicht maakt. Heb je vragen over onze groene lampen of andere producten van Directlampen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag met al je vragen en opmerkingen.