Roze lampen

Roze lamp kopen? Bij Directlampen slaag je zeker. We hebben roze lampen in verschillende soorten en tinten. Een lichtroze lamp straalt rust uit en geeft toch die unieke draai aan jouw interieur. Felroze lampen voelen zich thuis bij creatieve mensen of op kinderkamers. Roze lampen hebben vaak gouden details en wij houden van deze combinatie! Jij ook?

Showing all 15 results

Roze lampen

Lampen met gebruikelijke kleuren hebben een nieuwe concurrent gekregen, namelijk roze lampen. Bij het kiezen van een goede basiskleur kom je waarschijnlijk snel terecht bij beige, wit of grijs.. De woonbladen staan er vol mee. Je ziet roze in steeds meer interieurs terugkomen.

Retro koplamp plafondlamp Lichtlab No.7 oud roze

16 cm breed | Dimbaar | Verstelbaar
128.95
-20%
71.96
58.95
-20%
39.96
-20%
54.95
-50%

Donut lamp Anne Lighting Catching Light roze

10 cm hoog | Incl. dimmer | LED | Sensor
30.00
128.95

Buigbare tafellamp Reality Viper roze

32 cm hoog | LED | Verstelbaar
28.99
-10%

Het hoeft niet de meisjesachtige kleur of uitstraling te hebben, maar kan ook stoer of onopvallend worden toegepast. Roze is een sprookjeskleur die liefde uitstraalt en zorgt voor een harmonieus geheel.

Basis voor veel kleuren

Door een poederachtige kleur roze te gebruiken, creëer je een goede basis. Daarmee zorg je direct voor een warm en behaaglijk gevoel. Roze combineert eenvoudig met kleuren als goud, koper, (smaragd)groen, wit, zwart, grijs en contrasteert goed met hout. Geef een accent aan de ruimte door roze lampen op te hangen. Zorg ervoor dat deze kleur goed uitkomt tegen de poedertint of ga voor een ton sur ton look. Dat wil zeggen: een lichtroze muur met lichte roze lampen.

Door een roze zonnebril kijken

Elke kleur en tint heeft zo zijn eigen effect op een ruimte. Dat geldt ook voor roze. De tint is verkrijgbaar in diverse gradaties, denk aan dusty pink, neonroze, pastelroze, fuchsia en meer. Wanneer je roze subtiel toepast voelt het niet gelijk aan als een barbiehuis. Je kan juist een avantgardisch en volwassen interieur creëren met roze. Plaats eens een kersenhouten tafel in de ruimte met pastelroze kuipstoeltjes naast een smaragd groene wand. Boven de tafel hang je roze lampen op een speelse wijze om harmonie en samenspel te creëren. Roze zorgt voor warmte en geeft een eigenzinnige en intieme look aan een vertrek. Hoe haal jij roze in huis?