✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Steinhauer

Steinhauer is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in design verlichtingsarmaturen. Met al meer dan 80 jaar ervaring, heeft het merk haar naam gevestigd in de verlichtingswereld. Het bedrijf staat voor hoogwaardige en kwalitatieve armaturen. Daarin investeert Steinhauer in design, productontwikkeling en sleutelt aan exclusiviteit. Steinhauer lampen zijn daarom te herkennen aan de absolute solide kwaliteit, de luxe uitstraling en het gebruiksgemak.  Van ontwerp tot fysiek product Het verlichtingsmerk heeft alle fases van het proces in eigen beheer.

Showing 1-36 of 286 products

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Zodra het idee geboren is voor een nieuw armatuur gaat het ontwerpen beginnen. Aan de tekentafel wordt het design ontworpen en uitgewerkt. Nadat het design voldoet aan de verwachting, wordt het opgenomen in het productieproces. Dat kan zijn: de hoogwaardige productie met componenten uit Europa en de assemblage in Nederland of de designs worden geproduceerd in China. Zodra het product klaar is, wordt het gecontroleerd op de kwaliteitsafdeling voordat het de handel in kan. Tot slot wordt het product verkocht aan (buitenlandse) leveranciers of aan de eindconsument. Grote (online) bedrijven én de lampenwinkel op de hoek Steinhauer lampen worden geleverd aan 14 verschillende landen. Dat kunnen grote (online) retailers zijn, maar ook de lampenwinkel op de hoek. De belangrijkste afzetmarkten zijn Duitsland en België. In Nederland is het merk al een gevestigde naam en in de verlichtingsbranche is Steinhauer marktleider.

Knusse sfeer 

De nieuwste LED technologie Een van de nieuwste innovaties op het gebied van verlichting is de LED technologie. Daarin staat de LED module nog in de beginfase. Nog steeds wordt LED geassocieerd met fel blauw licht, terwijl het verkrijgbaar is in diverse (warme) lichtkleuren. In Nederland hecht men veel waarde aan gezelligheid en een knusse sfeer, dus wil de consument zacht licht. Met LED is het mogelijk om lampen eenvoudig te laten dimmen, zodat het armatuur ook als sfeerverlichting ingezet kan worden. Dit principe is het verlichtingsmerk aan het door ontwikkelen, zodat de Steinhauer lampen praktisch en energiebesparend zijn én sfeer geven. De bestsellers van Steinhauer Binnen het assortiment is er enorm veel keuze qua soorten Steinhauer lampen. Van een klassieke wandlamp tot aan een moderne Steinhauer vloerlamp. Liever een stoere hangende Steinhauer lamp? Ook dat is mogelijk! Elk merk kent zijn bestsellers, zo ook Steinhauer lampen. De populairste verlichtingsarmaturen van het merk zijn: de industriële Bikkel (XXL), de stoere Parade, bankierslamp Ancilla, de nieuwe landelijke Yorkshire hanglampen, de sfeervolle Gramineus vloerlampen en moderne LED bureaulampen. Voor elke wens is er een passend exemplaar verkrijgbaar. Van een industriële look tot landelijk en van modern tot aan een klassieke  uitstraling. Heb jij al een Steinhauer lamp in huis?  

Een Steinhauer vloerlamp

Goed gekozen verlichting speelt een belangrijke rol in het interieur van een moderne woning. Wanneer u op zoek bent naar een aantrekkelijke lamp voor in de hoek van uw kamer, naast een comfortabel bankstel of langs de muur van uw woonkamer, dan maakt u met een Steinhauer vloerlamp een ultieme keuze. Topfabrikant Steinhauer is een specialist met ruim 80 jaar ervaring op het gebied van eersteklas verlichting met een uniek design en maximale kwaliteit qua efficiëntie en gebruikersgemak. Het bedrijf werkt met een gedreven team van vormgevers, designers en technici aan solide lichtarmaturen die zowel schoonheid, duurzaamheid als praktisch nut met elkaar verenigen. Als u een liefhebber bent van industrieel design, minimalistische vormgeving, een strak lijnenspel en een aangename lichtopbrengst, dan is een Steinhauer vloerlamp voor u een uitstekende keuze. Zeker wanneer u uw favoriete Steinhauer vloerlamp combineert met diverse andere karaktervolle lichtbronnen uit het assortiment van deze topleverancier.

De Steinhauer wandlamp

Als u op zoek bent naar een stijlvolle wandlamp met een optimaal modern design en topkwaliteit qua techniek en efficiëntie, dan is een Steinhauer wandlamp beslist een goede keuze. Steinhauer is een bekende en gespecialiseerde fabrikant van bijzondere designverlichting. Met meer dan 80 jaar ervaring werkt een team van topdesigners, technisch specialisten en vormgevers aan uiteenlopende unieke lichtbronnen voor woningen en bedrijfspanden. De kenmerkende minimalistische styling en industriële vormgeving maken lichtarmaturen zoals bijvoorbeeld een Steinhauer wandlamp geliefd bij een internationaal publiek van designliefhebbers. Praktisch gebruikersgemak, schoonheid en comfort zijn altijd de uitgangspunten bij ieder model dat door deze toonaangevende fabrikant ontwikkeld wordt. Als ultieme kwaliteit, eigentijdse vormgeving, duurzaamheid en een aantrekkelijke lichtopbrengst u aanspreken, dan kunt u jarenlang plezier beleven aan een originele Steinhauer wandlamp of aan een van de andere uitermate fraaie lichtbronnen uit het gevarieerde assortiment van verlichtingsspecialist Steinhauer.