Showing 1–36 of 450 results

Steinhauer

Steinhauer is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in design verlichtingsarmaturen. Met al meer dan 80 jaar ervaring, heeft het merk haar naam gevestigd in de verlichtingswereld. Het bedrijf staat voor hoogwaardige en kwalitatieve armaturen.

115 cm breed 179.95
-38%
98 cm breed 399.95 249.95
Label
105 cm breed 379.95
Ba
24 cm breed 69.95
Ba
24 cm breed 69.95
-63%
170 cm hoog 399.95 149.95
29 cm breed 69.95
42 cm breed 139.95
13 cm breed 26.95
42 cm breed 139.95
-11%
52 cm breed 179.95 159.95
50 cm breed 159.95

Daarin investeert Steinhauer in design, productontwikkeling en sleutelt aan exclusiviteit. Steinhauer lampen zijn daarom te herkennen aan de absolute solide kwaliteit, de luxe uitstraling en het gebruiksgemak.  Van ontwerp tot fysiek product Het verlichtingsmerk heeft alle fases van het proces in eigen beheer.

Zodra het idee geboren is voor een nieuw armatuur gaat het ontwerpen beginnen. Aan de tekentafel wordt het design ontworpen en uitgewerkt. Nadat het design voldoet aan de verwachting, wordt het opgenomen in het productieproces. Dat kan zijn: de hoogwaardige productie met componenten uit Europa en de assemblage in Nederland of de designs worden geproduceerd in China. Zodra het product klaar is, wordt het gecontroleerd op de kwaliteitsafdeling voordat het de handel in kan. Tot slot wordt het product verkocht aan (buitenlandse) leveranciers of aan de eindconsument. Grote (online) bedrijven en de lampenwinkel op de hoek Steinhauer lampen worden geleverd aan 14 verschillende landen. Dat kunnen grote (online) retailers zijn, maar ook de lampenwinkel op de hoek. De belangrijkste afzetmarkten zijn Duitsland en België;. In Nederland is het merk al een gevestigde naam en in de verlichtingsbranche is Steinhauer marktleider.

Knusse sfeer

De nieuwste LED technologie Een van de nieuwste innovaties op het gebied van verlichting is de LED technologie. Daarin staat de LED module nog in de beginfase. Nog steeds wordt LED geassocieerd met fel blauw licht, terwijl het verkrijgbaar is in diverse (warme) lichtkleuren. In Nederland hecht men veel waarde aan gezelligheid en een knusse sfeer, dus wil de consument zacht licht. Met LED is het mogelijk om lampen eenvoudig te laten dimmen, zodat het armatuur ook als sfeerverlichting ingezet kan worden. Dit principe is het verlichtingsmerk aan het door ontwikkelen, zodat de Steinhauer lampen praktisch en energiebesparend zijn én sfeer geven. De bestsellers van Steinhauer Binnen het assortiment is er enorm veel keuze qua soorten Steinhauer lampen. Van een klassieke wandlamp tot aan een moderne Steinhauer vloerlamp. Liever een stoere hangende Steinhauer lamp? Ook dat is mogelijk! Elk merk kent zijn bestsellers, zo ook Steinhauer lampen. De populairste verlichtingsarmaturen van het merk zijn: de industriële Bikkel (XXL), de stoere Parade, bankierslamp Ancilla, de nieuwe landelijke Yorkshire hanglampen, de sfeervolle Gramineus vloerlampen en moderne LED bureaulampen. Voor elke wens is er een passend exemplaar verkrijgbaar. Van een industriële look tot landelijk en van modern tot aan een klassieke uitstraling. Heb jij al een Steinhauer lamp in huis?