✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Tafellampen

tafellampen

Als de avond nadert houden we van warmte en gezelligheid om ons heen. We maken het knus en aangenaam in huis. We geven graag sfeer aan de ruimte. Dat kan je creëren door gebruik te maken van mooie tafellampen. Ongezellige of duistere hoekjes behoren tot het verleden. Door een fraaie glazen tafellamp te plaatsen op een bijzettafel is je donkere hoek verleden tijd. 

Showing 1-36 of 188 products

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tafellampen zijn er in diverse soorten, maten en vormen. Tafellampjes zijn overal te plaatsen, daar waar je sfeer of licht nodig hebt. Het veelzijdige tafellampje is niet alleen te gebruiken op tafel, maar de dressoir lampen staan ook prachtig ter decoratie. Natuurlijk heeft iedereen een eigen smaak en wens voor wat betreft mooie tafellampen. Voor elke interieurstijl is er wel een bijpassende variant verkrijgbaar. Grote tafel lampen komen altijd wel van pas! Iedereen heeft namelijk wel een tafellampje in huis. Je kan ook eigenlijk niet zonder namelijk. De tafel lamp is niet alleen praktisch, maar ook decoratief. Een klein hoekje is op een sfeervolle manier binnen no-time verlicht. Je hebt leeslampen, die ideaal leeslicht verschaffen. Denk aan de notarislamp, de leeslamp of de bureaulamp. Daarnaast heb je de vaaslamp, deze lampen zijn de blikvangers in je interieur! En tot slot heb je sfeervolle schemerlampen. Deze schemerlampjes geven gedempt licht dat mooi verspreidt wordt door de ruimte. Kortom, tafellampen komen altijd van pas, in welke ruimte dan ook.

Soorten tafellampjes

Tafellampen heb je natuurlijk in vele soorten designs. Heb je een rustieke inrichting? Dan past de landelijke tafellamp daar uitstekend bij. Denk aan bruintinten, crèmekleuren en cement. Houd je meer van de stoere woonstijl? Dan zijn is de industriële tafellamp de uitkomst! De robuuste tafellampen zijn te herkennen aan het stoere materiaalgebruik, de ruwe afwerking en het ruige karakter. Toch meer fan van de klassieke inrichting? Dan is de klassieke tafellamp een passende tafellampje voor jou. Dankzij de tijdloze designs passen deze tafellampjes ook goed in moderne inrichtingen! Meer een liefhebber van de Scandinavische woonstijl? Dan voelt een design tafellamp zich thuis bij jou. Typisch aan Scandinavische tafellampjes zijn de minimalistische designs, pasteltinten en het naturelkleurige hout. Tot slot is de Oosterse lantaarn terug van weggeweest. Plaats eens een Oosters tafellampje in een moderne setting! Het geeft een magisch lichteffect aan de ruimte een zorgt voor een mystieke ambiance in een modern jasje.

Waarom een tafel lampje?

Een tafellamp dient vaak als accentverlichting of als sfeerverlichting. Accentverlichting is handig bij het lezen van een boek of als je aan het werk bent. Veel tafel lampjes beschikken over een dimmer. Hierdoor kan je de lichthoeveelheid instellen naar jouw wens. Een tafel lampje is naast dat die mooi is, ook erg praktisch. Plaats bijvoorbeeld eens een dressoir lampje op een sidetable, op een bijzettafel van pallets of juist op een minimalistische nachtkastje. Zo kan je je accessoires uitlichten, je boek uitlezen in bed of juist sfeer creëren! 

Met de juiste verlichting creëer je een bepaalde ambiance in huis. Verlichting is dus meer dan alleen een tafellampje plaatsen. Denk bij de aanschaf van tafellampen ook aan de lichtbronnen. Zorg voor een lichtbron die warm licht uitstraalt voor een warme sfeer in huis. Een lichtbron met 2000 Kelvin is vergelijkbaar met warm licht! Hoe zorg jij voor een gemoedelijke ambiance in je woning? Ga je voor de koperen tafellamp, rode tafellamp of voor de tafellamp in de kleur goud? Welk tafellampje is jouw favoriet?