Blauwe bureaulampen

Blauwe bureaulampen zijn te combineren met een tal van kleuren en materialen. Blauw is een vrij nieuwe trendkleur in de huidige interieurs, maar was ook al een tijdje te zien in de jaren ‘70. Terug van weggeweest en beter dan ooit: met een blauwe bureaulamp zit je voorlopig zeker goed!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Een blauwe bureaulamp gaat goed bij...

Blauw past bij heel wat kleuren. Om te beginnen is een bureaulamp in blauw te combineren met koele kleuren. Denk bijvoorbeeld aan grijs, wit of lichtpaars. Hier gaat je blauwe bureaulamp deze tinten ondersteunen. Anderzijds gaat een bureaulamp met blauw uitstekend bij warme kleuren zoals oranje, okergeel en diep groen. Tussen deze kleuren zal je bureaulamp in blauw opvallen en als blikvanger functioneren. Een blauwe bureaulamp is speels en fris en is zeker nooit saai!

Je blauwe bureaulamp en andere blauwe objecten in je interieur

Kies voor je andere lichtbronnen liefst dezelfde kleur en stijl. Het is heel stijlvol om over je hele huis een soort van herkenningspunten te hebben. Je verschillende blauwe lichtbronnen doet dit perfect. Kies daarom ook je hanglampen, staanlampen, wandlampen en tafellampen eveneens in blauw. Dit geldt ook voor accessoires zoals spiegels, vazen, kaders of vloerkleden bijvoorbeeld. Laat je bureaulamp in blauw niet het enige object in die kleur zijn. Combineer en verdeel de kleuren evenredig over de kamer. Dit laat zien dat je zorgvuldig over de inrichting hebt nagedacht.

Keuze uit diverse stijlen blauwe bureaulampen

Als je gaat voor een bureaulamp in blauw, heb je heel wat keuze. Je kunt kiezen voor een stoere of een verfijnde look. Daarnaast kun je kiezen uit een bureaulamp met blauw in matte of in glanzende afwerking. Ga je voor een speelse gebogen steun in een stuk of voor een stoere steun in twee verstelbare delen? Bij elke stijl past een andere bureaulamp. Aan jou de keuze!

Niet enkel als bureaulamp

Je bureaulamp kan om het even waar ingezet worden. Heb je nog andere kamers waarin je blauw hebt verwerkt? Dan kan je bureaulamp bij dit blauw perfect aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan de speelkamer van de kinderen, je nachttafeltje of de console in de hal. Van zodra je bureaulamp aan ander blauw gekoppeld wordt, krijg je een mooi speels effect. Durf je fantasie te laten werken. Je zult zien dat jouw lamp heel wat in petto heeft!

Een mooie aanwinst voor je huis

Misschien had je voor je bureaulamp niet aan blauw gedacht? Toch is het de moeite waard om dit te overwegen. Blauw komt alsmaar meer in de mode als het om interieurs gaat. Je zult er daarom nog heel wat jaren geniet van hebben!