✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Houten vloerlampen

Allereerst is het raadzaam u af te vragen waarvoor u de vloerlamp hout wilt gaan gebruiken. Zoekt u vooral sfeerverlichting, of wenst u een functionele leeslamp? Een staande lamp hout is zeer decoratief en heeft een rustieke uitstraling. Wilt u hem als staande leeslamp kunnen gebruiken, dan is het handig als de vloerlamp hout een draaibare kop of een verstelbare arm heeft. Zo kunt u de lichtstraal nauwgezet op uw boek of tijdschrift richten. Houd er ook rekening mee dat uw vloerlamp hout in dat geval over een grotere lichtsterkte moet beschikken. Wist u trouwens dat de staande lamp hout tegenwoordig ook in multifunctionele versie verkrijgbaar is? In dat geval bent u verzekerd van een lamp die zowel voor sfeerverlichting als voor leeslicht kan zorgen.

Showing 13 products

Houd rekening met uw interieur

De staande lamp hout is een tijdloze investering, die vele jaren meegaat en nooit uit de mode raakt. Zelfs als u uw interieur van tijd tot tijd verandert, past de vloerlamp hout zich moeiteloos aan. Meestal krijgt de staande lamp hout een plekje in de woonkamer. Toch voelt zo'n lamp zich ook uistekend thuis in andere ruimten, zoals de gang, de slaapkamer, de wachtkamer of het kantoor. Belangrijk is dat het totaalplaatje moet kloppen. Heeft uw interieur bijvoorbeeld veel strakke lijnen, dan kunt u gerust voor een wat hogere houten vloerlamp kiezen. Bij een minimalistisch interieur is het mooi om voor een echte blikvanger te gaan, zoals een rustieke vloerlamp hout met takken, boomschors of originele vormen. Een landelijk of klassiek interieur vraagt om ronde vormen en rustige tinten. En een industriële loft? Laat u verrassen door het effect van een stoere vloerlamp hout. Ruwe afwerkingen of combinaties met chroom of metaal geven uw woonruimte een uniek accent.

Laat u inspireren door de trends. Een staande lamp hout verkeert vaak in het gezelschap van een bijzettafel. Dit bracht moderne designers op het idee om de houten vloerlamp en de bijzettafel te verenigen. Er verschijnen dan ook steeds vaker houten vloerlampen op de markt waarbij de bijzettafel geïntegreerd is. Dat heeft veel voordelen: het is een ruimtebesparende oplossing, u hoeft er nooit aan te twijfelen of uw staande lamp hout en bijzettafel wel bij elkaar passen, en de lichtbundel is zo optimaal mogelijk op de tafel gericht. Zo'n combinatie is een echte blikvanger in uw woning, zeker als u een mooie decoratie, uw verzameling of favoriete likeurtjes op de bijzettafel etaleert.

Ontdek uw favoriete houten staande lamp

Bent u geïnteresseerd in de rustieke charme van een staande lamp hout? Bekijk ook eens onze hanglampen hout!  Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet en neem contact met ons op!