✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Industriële vloerlampen

Bij Directlampen volgen we alle nieuwste (woon)trends op de voet. In de afgelopen maanden zijn er diverse stijlen naar voren gekomen die enorm trendy zijn. Welke stijl opvalt is de populaire industriële hype. Niet alleen zien we de trend terug in robuuste meubelstukken, maar ook in grote lichtgevende eyecatchers. Denk niet alleen aan hangende fabriekslampen en verweerde wandspots, maar wat dacht je van de industriële vloerlamp? Het robuuste armatuur schreeuwt om aandacht in jouw huis. Maak een statement met een staande lamp industrieel! 

Showing 1-36 of 37 products

  1. 1
  2. 2

Hoe herken je de ideale vloerlamp industrieel?

Industriële vloerlampen hebben kenmerkende details. De staande lampen zijn voorzien van een eigenzinnig en trendy jasje. Zo heb je design lampen met verweerde bijzonderheden op het frame. Daarnaast zijn er een aantal industriële vloerlampen in de collectie met vintage kappen, stoere houten armaturen of hebben een doorleefde uitstraling. Het hoeft niet zo fijntjes, het object mag best sprekend zijn. Combineer de staande lamp industrieel met een eigenzinnig of vintage interieur. Hier voelt de industriele vloerlamp zich helemaal thuis. Het assortiment is verdeeld in allerlei kleuren, designs en merken. Binnen onze industriële vloerlampen collectie zijn er merken verkrijgbaar, zoals: Anne Lighting, Lumidem, La Forma, Light & Living en Steinhauer. Wil je een grote opvallende toevoeging in huis plaatsen of ga je voor een bescheiden model? Kies voor een groene vloerlampvloerlamp van koper, filmlamp of selecteer een staand armatuur. Welke industriële staande lamp is jouw favoriet?

Eenvoudig verplaatsbaar, decoratief & brengt het licht

Het grote voordeel van de industriële vloerlamp is dat hij overal in huis te plaatsen is. Het enige wat je nodig hebt, is een stopcontact. Dat maakt het armatuur flexibel. Naast de functionele aspecten van de robuuste vloerlamp is de verschijning ook decoratief inzetbaar. Het lichtgevende object mag gezien worden en is een accessoire in elke kamer. De fraaie toevoeging brengt het licht en de donkere avonden zijn verleden tijd! Tip: plaats een industriële staande lamp naast je steigerhouten bureau voor een speels effect! Heb jij een lege plek die gevuld mag worden met een stoere staande verschijning?