Top 5 eettafellampen

Witte-hanglamp-Bjorr

Een lamp boven de eettafel is natuurlijk een must. Kies je voor een ronde, vierkante of langwerpige lamp? Wil je een lamp die de aandacht trekt of liever een lamp die minder opvalt? Dit zijn allemaal aspecten waar je over nadenkt bij het kopen van een eettafellamp. In deze blog kom je meer te weten over de perfecte lamp boven jouw eettafel. Ben je ook benieuwd naar onze 5 favoriete eettafellampen? Scrol dan gauw naar beneden!

De vorm van jouw eettafel

Het is belangrijk dat je rekening houdt met de vorm van je tafel. De laatste tijd zie je steeds meer ronde eettafels binnen diverse interieurs. Ga jij mee met de trend en heb jij een ronde tafel in huis? Dan kan je er een gave hanglamp boven hangen. Afhankelijk van de diameter van de keukentafel kan je kiezen voor een groter of juist kleiner armatuur. Om de ronde vorm terug te laten komen is het tof om voor een ronde hanglamp te kiezen. Eén van mijn persoonlijke favorieten is de Bjorr. Wist je dat Bjorr beschikbaar is in 2 formaten? Wanneer je een grotere tafel hebt kan je kiezen voor de hanglamp met een diameter van 45 centimeter. Een wat kleinere tafel? Kies dan voor de hanglamp met een diameter van 33 centimeter. Bjorr is op en top Scandinavisch.

Ben je meer op zoek naar een stoere lamp? Dan blijft één van mijn toppers toch de Bikkel van het merk Steinhauer. De grijze hanglamp heeft mijn voorkeur. Ben jij op zoek naar een andere kleur? Dat kan! Bikkel is er in meerdere kleuren, namelijk: groen, staal, bruin, zwart, petrol en blauw. Wat is jouw favoriete kleur?

(1 review)
 139.95

Vandaag verzonden

(5 reviews)
 139.95

Vandaag verzonden

(1 review)
 139.95

Vandaag verzonden

(1 review)
 139.95

Vandaag verzonden

Ben je voorzien van een langwerpige eettafel? Kies dan voor een lamp die veel licht verspreidt. Het is namelijk belangrijk dat iedereen die aan de tafel zit voldoende licht heeft. Je kan kiezen om meerdere lampen boven je tafel hangen of er juist voor één te kiezen. Kies je voor meerdere lampen boven de eettafel? Dan staan de Nina hanglampen ook zeker hoog op mijn lijstje. Zelf gaat mijn voorkeur uit naar de zwarte kleur. Hij is er ook in het grijs, wit en in het goud. Laat de goudachtige kleur nou net helemaal in zijn. Wanneer je bij de tijd wilt blijven kan je kiezen voor de goudkleurige gaaslampen. Weet je wat helemaal uniek is aan deze hanglampen? Het betoverende lichteffect! Tevens zorgt dit voor een sfeervolle uitstraling. Zelfs wanneer het licht niet schijnt is Nina een ware eyecatcher. Tip: kies voor een gave lichtbron. Dit maakt Nina helemaal compleet. Afhankelijk van hoe breed jouw tafel is kan je kiezen voor meerdere hanglampen boven de tafel. Benieuwd naar de andere hanglampen? Klik dan gauw hier.

Heb je toch liever maar één hanglamp boven de eettafel hangen? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een 3-, 4- of 5-lichts hanglamp. Mijn voorkeur gaat uit naar Tommy van het merk Reality. De 4 kappen zorgen ervoor dat de gehele tafel voldoende licht heeft. Wat extra gaaf is aan deze lamp is de goudkleurige binnenzijde. Deze binnenzijde ziet er niet alleen gaaf uit, maar zorgt ook voor een sfeervolle lichtspreiding. Wil je de lamp combineren met overige lampen uit de collectie? Dat kan! Zoals je hieronder in het overzicht kan zien is Tommy er in een wandlamp, tweelichts plafondlamp, drielichts plafondlamp en een vierlichts hanglamp. Gave serie is het hè?!

Dimbare lampen

Vind je het ook zo gezellig om met het gezin te dineren aan tafel? Hou je ervan om te borrelen tot in de late uurtjes? Dan zou een dimbare lamp erg handig zijn! Je kan zelf jouw eigen gewenste lichthoeveelheid bepalen. Je kan voor feller licht kiezen als je gaat avondeten en bij het borrelen voor minder fel licht. Op deze manier heb je het ideale licht voor elke situatie.

Unieke lamp

Wil je een opvallende lamp? Dat kan! Kies dan bijvoorbeeld voor een gave kleur. We hebben namelijk rode, blauwe maar ook groene lampen in het assortiment. Kies bijvoorbeeld voor de Eden in een rode kleur. Houd de rest van het interieur rustig en deze lamp springt er sowieso uit. Nog niet jouw favoriete eettafellamp gevonden? Neem dan zeker even een kijkje op onze website.

Kortom, eettafellampen zijn een must. Wij hebben ontzettend veel soorten en maten in ons assortiment. Er is voor ieder wat wils. Heb jij de perfecte lamp voor boven je eettafel gevonden? Kijk eens op de pagina van de hanglampen op onze site voor de perfecte hanglamp voor jou!