Onze eigenwijze tafellampjes

Tafellampjes

Continu blijven we ons assortiment vernieuwen. Zo blijven we ook telkens nieuwe tafellampjes toevoegen. Ben je op zoek naar een lampje dat (bijna) niemand heeft? En heb je nog steeds niet het perfecte tafellampje gevonden? Scrol dan gauw naar beneden! In deze blog neem ik je mee naar de wereld van eigenwijze en vooral bijzondere tafellampjes.

Ananas lamp

Ben jij ook zo gek op ananas? Dan moet je dit lampje zien! Chaita is een lichtgevende ananas die werkt op batterijen. Dit bijzondere lampje voegt echt iets toe aan je interieur! Je zal er ongetwijfeld meerdere complimentjes over krijgen van je gasten. Doordat hij geen snoer heeft kan je hem neerzetten waar jij dat wilt! Op het dressoir of toch in de fruitschaal? Alles kan! Toch niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan eens de tafellampen met een ananas voet. De ene tafellamp heeft een stalen voet met witte kap en de andere een goudachtige voet met zwarte kap. Welke is jouw favoriet?

Krullend armatuur

Deze lamp is niet te missen in je moderne interieur! Door de krullen heeft de lamp een speels effect. Met deze lamp heb je zonder twijfel genoeg lichtinval op elke gewenste plek. De stalen kleur zorgt voor een moderne uitstraling. Loop is ontworpen door Trio Leuchten. Het tafellampje is dimbaar middels touchdimmers die op de voet van het lampje zitten. Toch op zoek naar net iets anders? Loop is er in verschillende varianten! Zo zit er altijd wat voor jou bij!

Haal planten in huis

Vind jij het ook lastig om plantjes in leven te houden? En is een cactus al te veel gevraagd? Dan zit je met deze cactuslamp goed! Met dit keramieken lampje haal je toch nog een plantje in huis. Steek de stekker in het stopcontact, switch de schakelaar en klaar ben je! Chaita is ontworpen door Globo. Je kan wel zien dat ze vaker eigenwijze lampjes maken! Deze lamp brandt doormiddel van batterijen. Heb jij al een keuze kunnen maken? Ben je meer fan van ananassen? Dat komt goed uit! We hebben deze lamp ook nog in de ananas variant (deze is bovenaan de blog beschreven).

Een rondje om de wereld

Ben je gek van reizen? Dan is dit bijzondere tafellampje wat voor jou! Eén ding is zeker: hij valt sowieso op! Het is een ware echte eyecatcher! Voetbal je liever, houd je meer van paardrijden of is een skeletlamp meer iets voor jou? Geen probleem! Dit eigenwijze lampje is er ook nog in een eenhoorn, voetbal en skull variant. Kortom er is voor ieder wat wils! Voor welke ga jij?

Scheve tafellampen

Pas je op dat hij niet omvalt? Dit eigenwijze lampje staat scheef op de voet. Zo blijft hij verrassend en raak je er nooit op uitgekeken. Deze lamp heeft een schitterend effect door de zilveren lak. Als je hem laat branden zal hij zeker opvallen in je interieur. Waar zou jij dit pareltje neerzetten? In de vensterbank of eerder op je nachtkastje? Is dit te opvallend lampje voor jou? We hebben ook nog 2 tafellampen van Trio Leuchten. Het unieke aan het zwarte tafellampje is dat hij een goudachtige binnenzijde heeft en een goudachtige snoer. De witte tafellamp heeft een zilverkleurige binnenzijde en een zilveren snoer. Welke van de 3 scheve tafellampen is jouw favoriet?

Ben jij jouw favoriete tafellampje al tegengekomen? Benieuwd naar nog meer bijzondere en unieke lampen? Kijk dan gauw op onze site! Heb jij al een bijzonder eigenwijs tafellampje uitgezocht? Welke wordt het? Benieuwd naar meer bijzondere lampen? Kijk op onze site of neus even lekker rond op ons Instagramaccount!