Een maandje geleden deden we onze eerste update over de fysieke winkel in Veenendaal. Er wordt hard aan gewerkt om het concept zo mooi mogelijk neer te zetten. Zoals je wel kan nagaan gaat er behoorlijk wat tijd in zitten! Wil je weten hoe ver we zijn tot nu toe? Check snel de blog of kom een kijkje nemen in de shop!

Verfje hier & een behangetje daar

We zijn begonnen in de winkel met het neerzetten van een goede bouwconstructie. Vervolgens werd het tijd om de muren een nieuw jasje te geven! Een stoer kleurtje hier en een speels behangetje daar. Ook de vloer kreeg zijn verdiende aandacht. Van een industriele vloer van sloophout tot een Scandinavisch wit laminaat. Welke hoek spreekt jou het meeste aan?

Tegels plakken & kratjesmuur 

Zoals je in de vorige update hebt gelezen staat de kassa nu op een nieuwe plek. De toonbank is voorzien van stoer steigerhout. De kassa is de eyecatcher van de winkel en daarom hebben we ervoor gekozen om deze op te leuken met Portugese tegeltjes. Niet alleen zorgt dat voor een eigenzinnig effect, maar zo valt hij lekker op! 

Landlijke ruimte stylen

Alle ruimtes zijn gebouwd, geverfd en de vloeren zijn klaar. De styling wordt deze week en volgende week aangepakt. Want wat is nou leuker dan een gezellige aangeklede ruimte? Zo krijg je een goed beeld van de lamp, de stijl en is de grootte makkelijker in te schatten dankzij meubeltjes. De landelijke ruimte is één van de ruimtes die nu gestyld wordt! Nieuwschierig geworden? Kom dan snel een kijkje nemen!

Zoals je doorhebt is er nog veel werk aan de winkel (;-))! We zijn druk bezig om de winkel zo snel mogelijk in de juiste stijl te krijgen. We verwachten dat het nog circa twee maanden duurt, voordat alles af is. Tijdens de verbouwing is de winkel gewoon geopend! Dus ben je nieuwschierig geworden en kan je niet wachten tot het af is? Kom dan langs in de winkel! Wanneer zien we jou? 

Posted in Directlampen door

Linda Kroon