Haal de zomerse sfeer in huis

Lamp-wit-zomers

Nog een maandje en dan is het officieel zomer. We hebben al een aantal dagen mogen genieten van de zon. Heerlijk! Deze dagen zijn we veel buiten te vinden. Terrasje hier, terrasje daar óf gewoon lekker in de tuin. Kortom, met de zomer voor de deur is het tijd voor verandering in jouw interieur. In deze blog laat ik zien hoe je de zomer in huis haalt!

Vrolijke kleuren

Wij kennen Nederland als de beste. Wanneer je denkt en hoopt dat de zon gaat schijnen doet hij dat juist niet. Het is dus een strak plan om de zomer ook in huis te halen. Mocht de zon zich niet laten zien dan kan je altijd binnen blijven! Het is hierbij belangrijk dat je kleur toevoegt binnen jouw huis. Niks straalt meer zomer uit dan vrolijke kleuren. Vervang winter accessoires door accessoires met een zomers tintje. Je kunt hierbij denken aan felle kleuren, drukke printjes en rustige pastelkleuren. Kleur heeft een groot effect op de ruimtebeleving en sfeer in huis. De perfecte toevoeging voor een zomers interieur zijn lampen. Lampen zijn namelijk gemakkelijk te vervangen en te verplaatsen. Op deze manier kan je zelf bepalen wanneer je de zomerse sfeer naar binnen wilt halen. Oftewel: lampen in diverse kleuren zijn dé perfecte toevoeging voor ieder interieur!

Dé blikvangers

Vrolijke kleuren maken al een enorm verschil binnen jouw huis. Alle kleine beetjes helpen! Om het hele jaar door het zomergevoel te creëren is het belangrijk om grote blikvangers te vervangen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe bank of stoelen om de eettafel. Niet alles hoeft er zomers uit te zien. Je kan je ook richten op een aantal elementen binnen huis. Plaats bijvoorbeeld een lichtgrijze bank in huis. Je kan een zomers gevoel creëren door kussentjes in verschillende kleuren op de bank te leggen. Natuurlijk mogen lampen ook niet ontbreken. In ons assortiment zijn veel zomerse lampjes te vinden. Je kan denken aan witte lampen, maar ook aan beige lampen of juist aan rode of roze armaturen. Wit zorgt voor frisheid in huis. Van gekleurde lampjes word je vrolijk, zelfs als het buiten regent in de zomer. Wat wil je nou nog meer? 😉

Creëer een zomers gevoel

Heb je niet zoveel zin in om je hele huis om te gooien, maar wil je toch de zomerse sfeer in huis halen? Dan kan! Laat grote meubels, zoals banken, stoelen en tafels staan. Koop daarbij leuke en vrolijke accessoires. Lampen zijn gemakkelijk vervangbaar en goed te combineren. Ideaal dus om een lamp aan te schaffen in een felle kleur. In de winter kan je hem op zolder plaatsen, zodat je hem in de zomer weer tevoorschijn kan halen. Heb je een donkere muur? Daar kan je gerust een felgekleurd lampje voor plaatsen! Kortom, je hoeft niet alles om te gooien om een zomers gevoel te creëren. Natuurlijk kan je er ook altijd nog voor kiezen om een muur te schilderen in huis. Kies voor een lichte kleur die het zomergevoel naar voren laat komen. Ben je na de zomer klaar met deze kleur? Dan kan je gemakkelijk met een donkere kleur over deze kleur heen schilderen. Wil je het helemaal goed doen? Koop dan een wild boeket met veel verschillende kleuren bloemen! Jouw huis in dan helemaal klaar voor de zomer!

Je kan het huis op diverse manieren van een zomers gevoel voorzien. Vervang jij de grote meubels, de accessoires of geef je jouw muur een andere kleur? Aan jou de keuze wat je doet! Eén ding is zeker: van een vrolijk en zomers interieur wordt iedereen blij! Welke kleuren zou jij toevoegen aan jouw interieur? Welke accessoires haal jij in huis om het zomerse gevoel extra te benadrukken? Welke lamp zou jij sowieso toevoegen aan jouw zomerse interieur?