Geef je interieur een stoere boost

Stoere-rode-lamp

Tegenwoordig besteden mensen veel tijd aan de inrichting van het huis. Smaken verschillen, waardoor ieder interieur er anders uitziet. Diverse stijlen worden met elkaar gecombineerd. Het uitzoeken van de juiste combinaties is hierbij dé uitdaging. Zo word je interieur speels en eigen. Hoe creëer je een stoere boost? Lees gauw de blog!

Industrieel, maar toch ook stoer

Je kunt ervoor kiezen om de muren of juist de meubels een stoere uitstraling te geven. Natuurlijk is een combinatie hiervan ook mogelijk. Een industrieel interieur wordt gauw als stoer interieur gezien. Wat zo fijn is aan een industrieel interieur is dat deze stijl gemakkelijk te stijlen is met andere. Je hoeft niet in een oude fabriek of loods te wonen om een stoer effect te creëren. Het draait allemaal om de juiste materialen die je inzet. Je kunt bijvoorbeeld de muren allemaal licht houden, maar dan hebben de meubels juist een stoer tintje! Je kunt ook andersom denken door de muren een stoere uitstraling te geven en wat minder de focus op de meubels met een stoere uitstraling. Aan jou de keuze!

Stoere lampen

Zoals hierboven is geschreven hoeven de meubels en accessoires niet perse stoer te zijn. Kies je hier toch voor dan is het belangrijk om industriële lampen toe te voegen. Hierbij kan gedacht worden aan oude fabriekslampen, maar ook aan bureaulampen met een robuuste uitstraling. Industriële lampen zijn ware blikvangers. Hieronder op de foto zie je een trendy mintgroen bureaulampje. Dit lampje heeft niet perse een stoere uitstraling, waardoor hij zich ook thuis voelt binnen een Scandinavisch interieur. Door de omgeving van dit mintgroene lampje zie je dat hij perfect past binnen een stoer interieur. Dit betekent dat je een lamp kunt kiezen naar jouw wens!

De perfecte kleur

Ben je op dit moment enthousiast en van plan om je interieur een stoere boost te geven? Kies dan één basiskleur binnen jouw huis. Een lamp die vaak voorkomt binnen een stoer interieur is de grijze lamp. Deze kleur is gemakkelijk te combineren met andere meubels en accessoires. Je kan ook kiezen voor een combinatie van kleuren, zoals je op onderstaande foto ziet. Gebruik hierbij één ondergrond kleur. Verspreid daarna met je kwast meedere kleuren over de muur. Een uniek, maar toch ook stoer effect!

Meubels en accessoires

Daarnaast mogen grote planten niet missen. Kies voor planten met grote bladeren, hierdoor creëer je een urban jungle. Hout, hout en nog eens hout. Dit materiaalsoort mag absoluut niet missen. Je kunt gemakkelijk combineren in verschillende houtsoorten. Zo kun je gaan voor een kist die gemaakt is van onbewerkt hout. Daarnaast staat een steigerhouten tafel met bankje ook geweldig! Wanneer je metaal toevoegt aan jouw interieur maakt dit de stoere boost helemaal af. Hierbij kun je denken aan een metalen stoel of een krukje. Toch niet helemaal wat je zoekt? Voeg dan een oude lockerkast toe! Het is aan jou hoe stoer je jouw huis wilt hebben!

Wil je jouw interieur een stoere boost geven, maar heb je geen zin om alles om te gooien? Dat kan gemakkelijk! Kies ervoor om de muren of juist de meubels en accessoires aan te passen! Een stoer interieur ziet er geweldig uit, maar is daarnaast ook sfeervol! Hang 2 grote fabriekslampen boven de eettafel. Avondjes doorbrengen aan de eettafel worden op deze manier nog gezelliger. Zou jij jouw interieur een stoere boost geven? Welke lampen zou jij toevoegen aan een stoer interieur?